ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: "Ιδανική λύση ο Ιτούδης"

Ομπράντοβιτς: "Ιδανική λύση ο Ιτούδης"
INTIME SPORTS

Στο πλαίσιο της βράβευσης του από σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πώς ο Δημήτρης Ιτούδης θα ήταν η καλύτερη λύση για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη βρέθηκαν στο Ντιτρόιτ για να συμμετάσχουν σε σεμινάριο.

Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από τη Νέα Υόρκη, όπου βραβεύτηκαν από σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Εκεί, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι η καλύτερη λύση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και όχι ο ίδιος.

" Δεν αλλάζω τα χρόνια μας στον Παναθηναϊκό με τίποτα. Νιώθω Έλληνας και κάποια στιγμή θα γυρίσω", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε:

" Στην Ελλάδα έχω μία αγάπη και αυτό δεν αλλάζει".

Έπειτα σχολίασε τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το αν έχει έρθει σε επαφή με την ομοσπονδία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος: " Ιδανική λύση για την Ελλάδα υπάρχει και αν με ρωτάτε αυτή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και όχι εγώ".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού: " Στην Ελλάδα το μπάσκετ έχει αλλάξει. Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο παλιά και έχουν πέσει τα μπάτζετ. Όσο για την ομάδα, είναι νέα και θέλει πίστωση χρόνου όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εγώ είμαι και θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ