ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Greek Basketball Academy

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Greek Basketball Academy
MOTIONTEAM

Ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά "3 on 3" που διοργάνωσε η Greek Basketball Academy στο Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά "3 on 3" που διοργάνωσε η Greek Basketball Academy στο Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά "3 on 3" που διοργάνωσε η Greek Basketball Academy.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (10/06) το πρώτο τουρνουά «3 on 3» που διοργάνωσε η Greek Basketball Academy στο Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι πέρασαν το Σαββατοκύριακο από τα γήπεδα του Ποσειδωνίου και συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στο τουρνουά που αποτέλεσε γιορτή του αθλητισμού. Τα παιδιά που πήραν μέρος στη διοργάνωση απόλαυσαν τη συμμετοχή τους και πέρασαν ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο, παραμένοντας στα γήπεδα παρά τη μεγάλη ζέστη.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έπαιξαν και σήμερα με τα παιδιά διάφορα παιχνίδια, υπέγραψαν και πάλι εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τους τελικούς με την ανάδειξη των νικητών των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες. Η αυλαία του τουρνουά έπεσε το βράδυ με την απονομή των μεταλλίων και των επάθλων στους νικητές των αγώνων αλλά και των διαγωνισμών. Ο Λάζαρος, ο Νίκος αλλά και ο Γιώργος Δέδας που έδωσε το παρών το απόγευμα στο τουρνουά απένειμαν τα μετάλλια, τα βραβεία και τα δώρα στους νικητές.

Η GBA θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Ποσειδώνιο για να πάρουν μέρος στο τουρνουά και να το παρακολουθήσουν αλλά και αυτούς που βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή του και ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους της για του χρόνου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ