ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε το 2ο Triple Crown Basketball Skills Camp

Ολοκληρώθηκε το 2ο Triple Crown Basketball Skills Camp

Απόλυτα πετυχημένα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (06/01/2012) το 2ο Triple Crown Basketball Skills Camp με την καθιερωμένη τελετή λήξης

Παρουσία των ιδρυτών της Ακαδημίας μπάσκετ "Triple Crown" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου το 2ο Skills Camp που διοργανώθηκε για νεαρούς αθλητές.

Στην τελετή λήξης οι ιδρυτές της ακαδημίας (σ.σ Φραγκίσκος Αλβέρτης- Δημήτρης Παπανικολάου- Ευθύμης Ρεντζιάς) ευχαρίστησαν θερμά τους νεαρούς αθλητές καθώς και τους συνεργάτες τους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί το πιο εξειδικευμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα μπάσκετ στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια τους τόνισαν πόσο σημαντική είναι η αδιάκοπη προσπάθεια τους ακόμη και τις ημέρες των διακοπών και απάντησαν με προθυμία στις ερωτήσεις τους.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις των νεαρών αθλητών ακολούθησαν οι απονομές, στον Marfin MVP του 2ου Triple Crown Basketball Skills Camp που κέρδισε μια αθλητική υποτροφία για την Triple Crown Basketball Academy και στους νικητές των διαγωνισμών (Cosmote Shooting Stars- Marfin Ball Handling- Cosmote 3on3 Challenge και Marfin Skills Challenge). Η τελευταία πράξη περιελάμβανε τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ιδρυτές ευχαρίστησαν θερμά τους παρευρισκόμενους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 4ο Triple Crown Basketball Summer Camp!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ