ΜΠΑΣΚΕΤ

Oι αντιδράσεις στο Twitter και στο Facebook

Oι αντιδράσεις στο Twitter και στο Facebook
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις πρώτες αντιδράσεις των ανθρώπων του μπάσκετ στο Twitter και στο Facebook μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Από τον Τζος Πάουελ στον Νίκο Ζήση και από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο στον Χάρη Γιαννόπουλο

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι του μπάσκετ που μετά τη διακοπή του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντέδρασαν γράφοντας στα social media.

Πολλοί καταδίκασαν τα επεισόδια, άλλοι ουσιαστικά αποχαιρέτησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

"Απίστευτη σεζόν. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη", σχολίασε ο Τζος Πάουελ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ζήσης σχολίασε: "Κρατιέμαι εδώ και ώρα, αλλά δεν αντέχω άλλο. Λήξτε το να τελειώνουμε, αυτό δεν είναι μπάσκετ".

Ο Ντρου Νίκολας δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα και στο Twitter έγραψε: "Μοιάζει σαν να γύρισε εκεί όπου νίκησε το πρωτάθλημα!!".

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος έγραψε στο Facebook: "Το πήρε αυτός που έπρεπε να το πάρει απλά... Πολύ καλύτερος σε όλη τη σειρά ... Μπράβο στον Παναθηναϊκό μια καινουρια ομάδα εντελώς στη μετά ομπραντοβιτς εποχή δεν νομίζω ότι θα το περίμενε ούτε ο πιο φανατικός ότι θα έπαιρνε νταμπλ...".

Oι αντιδράσεις στο Twitter και στο Facebook

Από την πλευρά του ο Χάρης Γιαννόπουλος αρκέστηκε μόνο στο ΟΕ, ΟΕ, ΟΕ... και έβαλε το λινκ με τους πανηγυρισμούς από τα Πράσινα Νέα.

Oι αντιδράσεις στο Twitter και στο Facebook

Εκνευρισμένος από την πλευρά του και ο Γιώργος Δικαιουλάκος, ο οποίος έγραψε στο Facebook: "Μα είναι απίστευτο, μας κλέβουν τα όνειρά μας, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, απολύουν κατά χιλιάδες, μας βουτάνε τους κόπους μιας ζωής, ξεπουλάνε την χώρα μας...και δεν ανοίγει μύτη...και όταν κάποιος νιώθει αδικία για την ομάδα του είναι ικανός να καταστρέψει ολόκληρο σύστημα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ?".

Oι αντιδράσεις στο Twitter και στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ