ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι μαραθωνοδρόμοι του μπάσκετ

Οι μαραθωνοδρόμοι του μπάσκετ

Μεταξύ των 17.000 δρομέων που πήραν μέρος στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου ήταν και δύο Έλληνες διαιτητές. Ο Θανάσης Μπούκας και ο Αδριανός Παυλόπουλος δεν έτρεξαν απλά. Τερμάτισαν κιόλας!

Πάνω από 50.000 δρομείς έτρεξαν στον αυθεντικό Μαραθώνιο που διοργανώθηκε την Κυριακή, με τους περισσότερους εξ αυτών να συμμετέχουν στις διαδρομές των 5 και των 10 χιλιομέτρων. Περίπου 17.000 ήταν αυτοί που δοκίμασαν τις αντοχές τους στην κλασική διαδρομή. Λίγοι τερμάτισαν. Μεταξύ αυτών ήταν πάντως και δύο Ελληνες διαιτητές μπάσκετ: ο Θανάσης Μπούκας και ο Αδριανός Παυλόπουλος!

Ο Θανάσης Μπούκας ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 5 ώρες και 20 λεπτά, συμμετέχοντας στο Μαραθώνιο 18 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του. Μάλιστα, κατόρθωσε να τερματίσει έπειτα από 42,96 χιλιόμετρα παρότι πριν από δύο εβδομάδες υπέστη φλεγμονή στον αχίλλειο τένοντα και “έβγαλε” το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έχοντας έντονους πόνους.

Οι μαραθωνοδρόμοι του μπάσκετ

Ο δεύτερος εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας που ολοκλήρωσε τη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου ήταν ο Αδριανός Παυλόπουλος. Τερμάτισε έπειτα από 5 ώρες και 29 λεπτά και όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί, το πανηγύρισε δεόντως...

Οι μαραθωνοδρόμοι του μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ