ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιάγκλα στη Μπάγερν

Ο Γιάγκλα στη Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαν-Χέντρικ Γιάγκλα για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα.

Όπως είχαμε αναφέρει από τις 12/7, ο διεθνής άσος ήταν κοντά στην Μπάγερν Μονάχου λόγω Ντιρκ Μπάουερμαν και τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και ο Γιάγκλα θα αγωνιστεί στην νεοφώτιστη βαυαρική ομάδα.

Ο Γιάγκλα κατά το παρελθόν έχει περιπλανηθεί για να πάιξει μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια όπου φοίτησε μέχρι την Πολωνία και την Πρόκομ όπου αγωνιζόταν πέρσι.

Στο ενδιάμεσο πέρασε από την Ισπανία, την Πολωνία, την Τουρκία και την Ελλάδα όπου αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε αρχικά στην Πρόκομ και έπειτα στην Τουρκ Τέλεκομ.

Στην Τουρκ Τέλεκομ αγωνίστηκε σε 16 αγώνες σημειώνοντας 4.5 πόντους και 2.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι είναι διεθνής με την εθνική Γερμανίας, με τη φανέλα της οποίας μάλιστα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008.

Κοντά στη Μπάγερν βρίσκεται εξάλλου και ο Τζέκελ Φόστερ ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κρεμόνα, έχοντας κατά μέσο όρο 12,2 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ