ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Και ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο ματς"

Μπλατ: "Και ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο ματς"
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του, όπως τόνισε στο ματς της Μακάμπι με την Ασντόντ.

Όχι μόνο δεν τρίτωσε το κακό για τη Μακάμπι (μετά τις δυο σερί ήττες στην ισραηλινή λίγκα, νίκησε στην Ασντόντ 71-90), αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τα παλικάρια του "ενόψει του πολύ σημαντικού μας με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή", όπως είπε στην one.co.il.

Πρόσθεσε ότι " παίξαμε πολύ καλά και προφανώς θέλαμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση στην οποία πορευτήκαμε τις δυο προηγούμενες εβδομάδες. Μπορώ να σας πω δέκα δικαιολογίες για όσα μας συνέβησαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο, αλλά δεν αξίζουν το χρόνο. Κρατήστε ότι θέλαμε να αλλάξουμε ό,τι έγινε και μας στοίχησε παιχνίδια, ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί και δη στην άμυνα και κάναμε πολύ καλή δουλειά.

Και ο Ολυμπιακός έπαιξε σήμερα, που συνήθως παίζει τη Δευτέρα και είχε δύσκολο παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο με ό,τι περιμένουμε να γίνει στο δικό μας ματς. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη και δυνατή ομάδα, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και μας νίκησε στο πρώτο ματς. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα τους, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Δεν με εξέπληξε η νίκη τους επί της Σιένα. Με είχε εκπλήξει… η νίκη της Σιένα στο ματς του πρώτου γύρου, του ΤΟΡ16. Η πτώση των Ιταλών στο β’ γύρο έχουν να κάνουν και με τον τραυματισμό του Τόμας Ρες, ενός πολύ σημαντικού παίκτη".

"Kομμάτι μας ο Πέρκινς"

Διευκρίνισε ότι " θα είναι δύσκολο να δούμε απέναντι μας τον Πέρκινς, παίκτης που ήταν παραμένει ένα κομμάτι μας. Που μας έδωσε το σώμα του, την καρδιά του, ό,τι είχε και δεν είχε".

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή στις νίκες, ο Σον Τζέιμς τελείωσε με 19π., ο Ελιγιάχουν με 12 και 10 ριμπ., ο Χίκμαν με 10, οι Λόγκαν, Ροθ, Πνίνι είχαν από 7, ο Ντέβιν Σμιθ 8, ο Κάνερ Μέντλι 6, ο Πλάνινιτς 4, ο Οχαγιόν 2, ο Σέγκεβ 5 και ο Λάντεσμπεργκ 3. Ολοι μαζί είχαν 11/15 βολές, 26/43 διπ., 9./20 τριπ., 34-11 ριμπ., 14 λάθη και 21 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ