ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την υπογραφή του Ντουράντ

Με την υπογραφή του Ντουράντ

Ένα παπούτσι από τον Κέβιν Ντουράντ για τον Κέβιν Ντουράντ! Ο άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παρουσίασε την Πέμπτη το 6ο κομμάτι της σειράς που φέρει την υπογραφή του και το οποίο είναι το πιο χαρακτηριστικό από κάθε άλλο.

Κοντό, με έντονα χρώματα (τιρκουάζ και κίτρινο) και χαραγμένες πάνω λέξεις κλειδιά για τον ίδιο τον Ντουράντ, το "KDVI" έκλεψε καρδιές.
Το σχεδίασε ο "γκουρού" της ΝΙΚΕ, Λίο Τσανγκ, που βασίστηκε πολύ πάνω στην ακρίβεια που δουλεύει ένας ωρολογοποιός. Χαρακτηριστικά το... κόλπο με το 6 και το 35 στη γλώσσα, αλλά και διάφορες άλλες χαράξεις.

Η ΝΙΚΕ ήθελε να παρουσιάσει ένα παπούτσι που να αντιπροσωπεύει τον άσο των Θάντερ, να είναι ελαφρύ και πολυδιάστατο, όπως είναι αυτός πάνω στο παρκέ. "Καθώς προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου, το παπούτσι που φοράω παίζει σημαντικό ρόλο" λέει ο ίδιος ο Ντουράντ, που παραδέχτηκε πως είναι ενθουσιασμένος με το νέο κομμάτι της συλλογής του.

Με την υπογραφή του Ντουράντ

Η παρουσίαση έγινε στο κλειστό γήπεδο που ο άσος των Θάντερ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, στην γενέτειρα του, το Seat Pleasant.

Με την υπογραφή του Ντουράντ

Μείνετε συντονισμένοι στο NBA Greece και στο Sport24.gr για την αποτύπωση ολόκληρης της ιστορίας του παπουτσιού, αλλά και για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του Κέβιν Ντουράντ και του σχεδιαστή του παπουτσιού, Λίο Τσανγκ.

Με την υπογραφή του Ντουράντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ