ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξύλο και των γονέων (κυριολεκτικά)

Ξύλο και των γονέων (κυριολεκτικά)

Ένας μικρός χαμός ξέσπασε στο Όρεμ, της Γιούτα με το τέλος του αγώνα των πρωτοπόρων στη WAC. Χρειάστηκε η επέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου, για να χωρίσει παίκτες και οπαδούς, που πιάστηκαν στα χέρια.

To παιχνίδι Utah Valley-New Mexico State (ντέρμπι κορυφής για την Western Athletic Conference) κρίθηκε στην παράταση. Για την ιστορία, νίκησαν οι γηπεδούχοι (66-61). Αλλά... δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Στην κόρνα της λήξης, ο KC Ρος Μίλερ, γκαρντ των Aggies πέταξε, νευριασμένος, την μπάλα στον Χόλτον Χανσέικερ, γιο του προπονητή των γηπεδούχων Wolverines. Τότε, ξεκίνησε κάτι που... δεν έχετε δει και πολλές φορές στην καριέρα σας -ως φαν του μπάσκετ.

Μερίδα του κόσμου μπήκε στο παρκέ για να πανηγυρίσει το αποτέλεσμα και... άλλη μερίδα για να διαπληκτιστεί με τους παίκτες του New Mexico State. Κυρίως, με τον DK Έλντριτζ, τον οποίον πήγαινε πέρα δόθε το πλήθος. Ο προπονητής της ομάδας, Μάρβιν Μένζις υποσχέθηκε βαριές τιμωρίες " γιατί πρέπει να πάρουν ένα μάθημα ζωής". Ομολόγησε πως δεν κατάλαβε πολύ καλά τι έγινε και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του Μίλερ. Όλα τελείωσαν με την παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ