ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασε στη Μαλαισία η Κίνα

Ξέσπασε στη Μαλαισία η Κίνα

Την πρώτη της νίκη στο Πανασιατικό τουρνουά πέτυχε η Κίνα του Παναγιώτη Γιαννάκη, διαλύοντας την αδύναμη Μαλαισία με 113-22.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Κινέζοι εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση και βελτίωσαν τη ψυχολογία τους, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κορέα. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούν ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στο Ιράν (12.45, ώρα Ελλάδος).

Σε ότι αφορά τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής η Κίνα προηγήθηκε με 28-0 και δέχτηκε το πρώτο της πόντο στο 9ο λεπτό. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Γι Γιανλιάν για προληπτικούς λόγους.

Η... είδηση του αγώνα ήταν το γεγονός ότι διεύθυνε τον αγώνα η Σενάλ Μπέντκε από την Ινδιά, η πρώτη γυναίκα που σφυρίζει σε Πανασιατικό τουρνουά της FIBA μαζί με την Κινέζα Λινγκ Πενγκ.

Μετά το τέλος του ματς ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε: "Μας στενοχώρησε η ήττα από την Κορέα , αλλά το τουρνουά έχει πολύ δρόμο κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα χιαστί. Προσπαθήσαμε να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν ότι δεν στεκόμαστε σε έναν αγώνα, αλλά προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ