ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνημα εγγραφών στο 11ο Total UNI-Basket!

Ξεκίνημα εγγραφών στο 11ο Total UNI-Basket!

Το ενδέκατο τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών, Τotal UNI-Basket ξεκινάει τις εγγραφές του και δέχεται όλους εκείνους που έχουν λατρέψει την πορτοκαλί θεά και εκείνους που έχουν ζήσει και στο παρελθόν την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Δήμος Καλλιθέας και συγκεκριμένα ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης "Γιάννης Γάλλος" του Δήμου Καλλιθέας, στέκονται για 4η συνεχή χρονιά αρωγοί σ’αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια και έτσι θα θέσουν στην υπηρεσία της "μπασκετικής" νεολαίας τα μεγάλα κλειστά γήπεδα της περιοχής.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου (πλησίον Παντείου), στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως (πλησίον Συγγρού) και το κλειστό της Λάμπρου Κατσώνη (πλησίον Λ. Αμφιθέας). Ως γνωστόν, το Total UNI-Basket διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Total της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό γιαούρτι της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς «δείχνει τον δρόμο».

Το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζει ευελιξία καθώς υπάρχει επιλογή ημερών και ωρών. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά όλοι αγώνες γίνονται στα κλειστά γήπεδα που προαναφέρθηκαν. Κάθε ομάδα θα μπορεί να αποτελείται από 5 μέχρι 12 δηλωμένους παίκτες, των οποίων ο πυρήνας οφείλει να είναι φοιτητές από την ίδια σχολή ή το ίδιο Πανεπιστήμιο. Το Wilkinson Xtreme 3 Sensitive, χορηγός της διοργάνωσης, κάνει την καθημερινότητά των φοιτητών πιο Xtreme και ανεβάζει την αδρεναλίνη τους κατακόρυφα! Η Wilkinson, χάρη στις 3 εύκαμπτες λεπίδες του Xtreme 3 Sensitive, απελευθερώνει την επιδερμίδα και σπάει τη ρουτίνα!

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι Πέμπτη 21 Απριλίου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδας http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8), είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 9515730 ή στο 693 6644269. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά.

Για όσους αγαπούν την πορτοκαλί θεά, το Total UNI-Basket 11 υπόσχεται άρτια διοργάνωση με πολύ υψηλά οργανωτικά και ποιοτικά στάνταρ, άφθονη διασκέδαση αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις! H FILA έκανε θεαματική είσοδο πέρσι στα μπασκετικά δρώμενα στην Ελλάδα με την υποστήριξή της σε μεγάλες ομάδες της Α1 αλλά και στο Total UNI-Basket! H μάρκα που στην Ελλάδα είναι αγαπημένη στο αθλητικό και όχι μόνο κοινό, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά! Οι συμμετέχουσες ομάδες προέρχονται από όλην την γκάμα δυναμικότητας. Τόσο από γνωστούς αθλητές της Α1 που σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για όλους να αγωνίζονται στο παρκέ μαζί τους ή απέναντί τους, μέχρι εντελώς ερασιτέχνες που απλά αγαπούν το μπάσκετ και το απολαμβάνουν με την παρέα τους.

Φυσικά, γι’αυτό το λόγο και τα groups έχουν ομάδες από όλες τις κλίμακες δυναμικότητας και στην Β Φάση ξεχωρίζει η διοργάνωση σε 3 κατηγορίες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Rookies Cup) έτσι ώστε να μπορούν και οι λιγότερο δυνατές ομάδες να διεκδικούν το δικό τους στόχο. Για πρώτη φορά φέτος, και για λόγους ανταγωνιστικότητας. Οι ομάδες που έχουν έστω και έναν παίκτη από Α1, Α2 ή Β' εθνική κατηγορία θα συμμετέχουν σε ξεχωριστή Λίγκα από την αρχή μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής... το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Το ΚΟΡΠΗ, το κορυφαίο ελληνικό μεταλλικό νερό ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους παίχτες του Total UNI-Basket. Πιστό στην πολιτική του υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events στη χώρα μας λανσάροντας μάλιστα το sport edition.

To iyouth αποφάσισε να υποστηρίξει το Total UNI-Basket και να συνδέσει το όνομά του μαζί του, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Δωροθέτες της διοργάνωσης είναι εταιρείες, οι οποίες είναι γνώριμες στο κοινό του Total UNI-Basket: H NIKON που δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους τους πρώτους σκόρερ και τους MVP's. το ξενοδοχείo Theartemis στο Ρέθυμνο με μοναδικές προσφορές διαμονής στην όμορφη πόλη της Κρήτης. Επίσης, ο Όμιλος Ξυνή που δίνει σημαντικές υποτροφίες στους νικητές και ο Όμιλος PEOPLECERT με τις γνωστές σε όλους πιστοποιήσεις ECDL και CITY&GUILDS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ