ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισαν o Πρίντεζης, η Σύρος και το μπάσκετ!

3ï LG AEGEANBALL FESTIVAL ÓÔÇ ÓÕÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
3ï LG AEGEANBALL FESTIVAL ÓÔÇ ÓÕÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

To LG AegeanBall Festival του 2018 πέρασε στην ιστορία, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του έριξαν την αυλαία του στην πλατεία Μιαούλη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει βρει τον τρόπο να προσφέρει στο νησί του και αυτό έπραξε και φέτος, καθώς το LG AegeanBall 2018 - στο οποίο χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3 - ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Αποστολή στην Σύρο: Χρήστος Μιχαηλίδης.

Το ραντεβού για την... τελετή λήξης είχε δοθεί στο γνωστό σημείο, την πλατεία Μιαούλη και και ο κόσμος έδωσε δυναμικό "παρών" σε αυτήν. Οι Γιώργος Βασιλειάδης, Τορνίκε Σενγκέλια, Νίκολα Κάλινιτς, Τομά Ερτέλ, Θοδωρής Παπαλουκάς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Ανδρέας Χριστοδούλου, Δημήτρης Μαυροειδής, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Στράτος Περπέρογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου, Ζήσης Σαρικόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Εβίνα Μάλτση, Έλενα Βλάνη, Κατερίνα Χαλικιά, Δώρα Παντέλη, Κατερίνα Σπαθάρου και Ναυσικά Σταυρίδου βρέθηκαν μεταξύ άλλων στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μροστά από το δημαρχείο της Ερμούπολης, καθώς αποδέχθηκαν την πρόσκληση του οικοδεσπότη, Γιώργου Πρίντεζη.

3ï LG AEGEANBALL FESTIVAL ÓÔÇ ÓÕÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
3ï LG AEGEANBALL FESTIVAL ÓÔÇ ÓÕÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η δράση, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας διεξήχθησαν διάφοροι διαγωνισμοί. Η ομάδα των Crocodiles κέρδισε τον διαγωνισμό "LG Shooting Stars", ο Γιώργος Πρίντεζης με τo πεταχτάρι του ήταν ο νικητής στα σουτ από το κέντρο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποδείχθηκε ο πιο ψύχραιμος από την γραμμή των βολών.

Επίσης, διεξήχθη και ο διαγωνισμός LG Shooting Stars, τον οποίο κέρδισε η ομάδα των Crocodiles, στα σουτ από το κέντρο του γηπέδου, το... τρόπαιο σήκωσε ο οικοδεσπότης, Γιώργος Πρίντεζης και στο Skills Challenge πρώτος βγήκε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ