ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Πρέβεζα απλώνει χέρι αλληλεγγύης στον μικρό Κωνσταντίνο

Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images)
Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η κοινωνία της Πρέβεζας ξεκίνησε να κινητοποιείται, μέσω συλλόγων, φορέων και οργανώσεων, ώστε να προσφέρει την όποια βοήθεια στον 3χρονο Κωνσταντίνο από το Μύτικα.

Οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι βρίσκουν τον τρόπο και έχουν πάντα τα αντανακλαστικά να απλώσουν... χέρι αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται.

Με το άκουσμα της είδησης πως ο 3χρονος Κωνσταντίνος από το Μύτικα πάσχει από λευχαιμία και θα χρειαστεί θεραπείες, η κοινωνία της Πρέβεζας ξεκίνησε να κινητοποιείται, μέσω συλλόγων, φορέων και οργανώσεων, ώστε να προσφέρει την όποια βοήθεια.

Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στα γήπεδα του κολυμβητηρίου, ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά, η Νικόπολη Πρέβεζας και οι φίλοι ποδηλάτου Πρέβεζας ORIGINAL, οργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση, για παροχή βοήθειας στον μικρό Κωνσταντίνο. Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του 3χρονου παιδιού.

Θα γίνουν:

Αγώνας παλαιμάχων

Αγώνας γυναικών ΜΙΚΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α2)

Αγώνας μίνι

Παράλληλες εκδηλώσεις.

Παράλληλα, οι Φίλοι του Ποδηλάτου Πρέβεζας ΟRIGINAL, την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσουν από το κιόσκι της πλατείας Ανδρούτσου και θα κατευθυνθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Στο γήπεδο του beach volley θα διεξαχθούν επίσης αγώνες μεταξύ γυναικείων και ανδρικών ομάδων.

Το εισιτήριο για τους αγώνες είναι 2 ευρώ ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει μεγαλύτερο ποσό.

Ο σκοπός είναι ιερός. Όσοι... πιστοί προσέλθετε και βοηθήστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ