ΜΠΑΣΚΕΤ

Η διευκρίνιση του Γιατζόγλου για τα 35 εκατομμύρια

Η διευκρίνιση του Γιατζόγλου για τα 35 εκατομμύρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στιβ Γιατζόγλου επανήλθε στο θέμα των μπάτζετ που διαχειρίστηκαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, διευκρινίζοντας πως δεν είχε λόγο να τους μειώσει. Άλλο ήταν το νόημα όσων είπε.

Στιβ Γιατζόγλου is back! Ο πρώην προπονητής της Καβάλας επανήλθε στο θέμα των μπάτζετ που διαχειρίστηκαν φέτος οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, προβαίνοντας σε... διευκρινίσεις. Το " Οκ, παιδιά. Καλός ο Ζέλικο, άξιος ο Ιτούδης. Μα δώσε μου 35 εκ. ευρώ μπάτζετ. Έλα τότε να με κρίνεις τι καλός ή κακός είμαι", που έγραψε χθες (16/5) άλλωστε ήταν παρεξηγήσιμο.

Ο ίδιος όμως θέλησε να βάλει τέλος σε όλες τις κουβέντες, να επισημάνει ποιο ήταν το νόημα των λεγομένων του και, φυσικά, να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου προς τη σωστή κατεύθυνση. Τι έγραψε σήμερα (17/5) λοιπόν; " Για τους φίλους που δεν κατάλαβαν το νόημα της δήλωσής μου περί μπάτζετ 35, 36, 37 εκατομμυρίων ευρώ. Όταν παίζεις σε ένα πρωτάθλημα χωρίς salary cap, αυτό είναι τεράστιο προβάδισμα. Τίποτε παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Εδώ δεν αναφέρομαι στην αξία των προπονητών, που είναι δεδομένη ότι είναι πάρα πολύ καλή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ