ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκαλινάρι: "Αν ήμουν στην θέση του Παπανικολάου το ίδιο θα έκανα"

Γκαλινάρι: "Αν ήμουν στην θέση του Παπανικολάου το ίδιο θα έκανα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ντανίλο Γκαλινάρι και Κρις Φλέμινγκ μίλησαν για την απόφαση του Κώστα Παπανικολάου να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη. "Και εγώ αν ήμουν στη θέση του θα έπαιρνα την ίδια απόφαση και θα επέστρεφα στην Ευρώπη", είπε ο Ιταλός.

Στην μπασκετική εκπομπή του OTE-TV "Pick'n'Roll" μίλησαν τόσο ο βοηθός προπονητή των Ντένβερ Νάγκετς, Κρις Φλέμινγκ, όσο και ο Ιταλός άσος της ομάδας, Ντανίλο Γκαλινάρι, οι οποίοι και συνεργάστηκαν με τον Κώστα Παπανικολάου. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στην απόφαση του Έλληνα φόργουορντ να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Φλέμινγκ: "Αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ"

Ο Γερμανός κόουτς, Κρις Φλέμινγκ, ο οποίος έχει θέση στο προπονητικό-τιμ των Ντένβερ Νάγκετς, σχολίασε πως: "Ο Κώστας τα πήγε πολύ καλά και είχε αντίκτυπο στο παιχνίδι μας. Εδειξε πόσο επαγγελματίας είναι, δούλεψε πολύ, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να αποχωρήσει. Είναι παίκτης που αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ και μπορεί να συμβάλει σε κάθε κατάσταση. Το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στη θέση 3 και στη θέση 4 είναι περισσότερο προσόν παρά ερωτηματικό. Νομίζω πως αυτό το αξιολογήσαμε θετικά. Χρειαζόμασταν ίσως λίγο περισσότερο σουτ από εκείνον".

Γκαλινάρι: "Έχουμε αρκετούς παίκτες που του μείωναν τον χρόνο"

Ο Ιταλός διεθνής των Νάγκετς, Ντανίλο Γκαλινάρι, τόνισε πως: "Έχουμε αρκετούς παίκτες, ειδικά σ’ αυτήν τη θέση που του μείωναν τον χρόνο συμμετοχής. Νομίζω πως και εγώ αν ήμουν στη θέση του θα έπαιρνα την ίδια απόφαση και θα επέστρεφα στην Ευρώπη. Νομίζω, πάντως πως έπαιξε πραγματικά πολύ καλά στο Ντένβερ, αλλά ο καθένας μας ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι, έχει ένα διαφορετικό μέλλον και πιστεύω πως και στην Ευρώπη θα μπορέσει να είναι επιτυχημένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ