ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκάλης: "Για αυτό σταμάτησα το μπάσκετ"

Γκάλης: "Για αυτό σταμάτησα το μπάσκετ"

Ο Νίκος Γκάλης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Sports Doc. Ο λόγος που σταμάτησε, η καριέρα του, αλλά και τα σχόλια τους για τους Σπανούλη και Αντετοκούνμπο (VIDEO).

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Νίκος Γκάλης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Sports Doc και στο κανάλι της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, επισημαίνοντας πως δεν αποχώρησε από την αγωνιστική δράση όπως θα ήθελε.

Ο Νίκος Γκάλης είπε τα εξής: "Σίγουρα, δεν αποχώρησαν από την αγωνιστική δράση όπως θα ήθελα, όπως θα έπρεπε. Είναι κάτι που το πιστεύω και εγώ. Ο καθένας περιμένει να έχει έναν σεβασμό. Άμα δεν το καταλαβαίνει ο άλλος όμως... Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Εκείνη την στιγμή πήρα μία απόφαση σαν άνδρας. Δεν μου άρεσε ο χειρισμός προς το πρόσωπο μου. Όχι από την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο χειρισμός από την διοίκηση ήταν άψογη.

Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση που είχα μέσα στο γήπεδο (εννοώντας την σχέση του με τον τότε προπονητή του στους "πράσινους", Κώστα Πολίτη). Δεν λέω πως είμαι σωστός, στο πως το χειρίστηκα μετά εγώ, αλλά κακώς ή κακώς, σαν άνδρας πήρα μία απόφαση. Δεν είμαι πάντως άνθρωπος που κρατάω κακίες, ούτε μισώ.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάς κακίες και να μισείς. Ούτε το μετάνιωσα, ούτε έκατσα να... κλάψω. Πήρα μία απόφαση και τελείωσε, είπα σταματάω. Έγιναν προσπάθειες από τον Παναθηναϊκό ώστε να αλλάξω απόφαση, έγινε προσπάθεια, αλλά όταν έχει... ραγίσει το γυαλί, δεν γυρνάς πίσω".

Σε VIDEO ολόκληρη η διάρκεια της εκπομπής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ