ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιορτή με ομάδες... ΝΒΑ στον Πρωτέα!

Γιορτή με ομάδες... ΝΒΑ στον Πρωτέα!
INTIME SPORTS

Άνοιξε η αυλαία του τουρνουά του Πρωτέα Βούλας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 27 Μαϊου με τη συμμετοχή 640 παιδιών από 5-16 ετών! Διαβάστε αναλυτικά...

Εν μέσω πολλών χαμόγελων μικρών και μεγάλων έγινε η... τελετή έναρξης του τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πρωτέας Βούλας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Βούλας "Γεώργιος Γεννηματάς", με την ονομασία "20ο εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών "Αγγέλα Μικεδάκη".

Παρουσία 1.000 ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί εκ των οποίων 640 παιδιά ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τουρνουά και οι ομάδες που χωρίστηκαν τα παιδιά.

Περισσότερα, λοιπόν από 640 παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου χωρίστηκαν σε 33 ομάδες, οι οποίες είχαν ονόματα από τους κορυφαίους συλλόγους τόσο Ανδρών, όσο και Γυναικών ομάδων του ΝΒΑ!

Στόχος του Πρωτέα Βούλας που έχει ως μότο το "Μία ομάδα, μία οικογένεια!" είναι να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο μπάσκετ παιδιά και γονείς, με την κορύφωση ουσιαστικά της προετοιμασίας και των προπονήσεων που είχαν προηγηθεί κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά και να "δέσουν" ακόμα περισσότερο οι μικροί αθλητές μεταξύ τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που στις 33 ομάδες που δημιουργήθηκαν οι ηλικίες είναι διασταυρωμένες. Υπάρχουν, δηλαδή παιδιά όλων των ηλικιών στην ίδια ομάδα, με την κάθε μία από αυτές να είναι το ίδιο ισορροπημένη, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και σταθερή δυναμική μεταξύ των... λιλιπούτειων παικτών.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 4-27 Μαϊου (η διεξαγωγή θα είναι κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) και στόχο έχει να δείξουν τα παιδιά την πρόοδο που έκαναν σε ολόκληρη τη σεζόν στους γονείς τους. Φυσικά από την γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει ο σχετικός μπουφές, μουσική, αλλά και πολλά χαμόγελα τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγάλους.

Το τυπικό της υπόθεσης σήμερα (29/04) ήταν η ανακοίνωση των ομάδων και το πρόγραμμα, ουσιαστικά όμως μία μεγάλη γιορτή του μπάσκετ με τη συμμετοχή 640 παιδιών μόλις ξεκίνησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ