Γιαννάκης: "Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω, αλλά..."

Γιαννάκης: "Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω, αλλά..."

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Το θέμα της εθνικής ομάδας δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και συγκεκριμένα στον τομέα ΜΜΕ & Αθλητισμού. Ο "Δράκος" μίλησε στους σπουδαστές για τη ζωή του, τον αθλητισμό, το μπάσκετ και φυσικά την εθνική ομάδα, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο της έπειτα από εννέα χρόνια.

"Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμένα. Το να υπηρετεί κάποιος την Εθνική Ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Ότι και να γίνει, είναι απαραίτητο να υποστηρίζουμε όποιον δουλεύει στην Εθνική" τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο πλαίσιο της ομιλίας που έκανε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Ο "Δράκος" είπε ακόμα απευθυνόμενος στους σπουδαστές: "Τα νέα παιδιά έχετε πολλούς πειρασμούς, αλλά πρέπει να παραμένετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που θέλετε να κάνετε. Στη ζωή σας πρέπει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε, αρκεί να μην φοβάστε να χάσετε. Πρέπει να προσπαθείτε συνεχώς. Όταν έχετε πάθος για κάτι και ψάχνετε, είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθείτε.

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτό είναι ένα εφόδιο για εσάς, που πρέπει να αξιοποιήσετε. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι, να μην νευριάζετε και να έχετε υπομονή. Πρέπει να αντέχεις να φας 40 πόντους στο κεφάλι. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Τέλος, σας προτείνω να ασχοληθείτε και με τον αθλητισμό, καθώς αυτά που έχω ζήσει εγώ είναι εκπληκτικά και το ίδιο θα νιώσετε και εσείς".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΕΡΕΥΝΑ

Ευθανασία: Ό,τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν οι Θεοί

Η ευθανασία είχε αρχικά, πολύ ξεκάθαρη έννοια. Αυτή εξελίχθηκε σε σύνθετη, μετά την παρέμβαση δυο Γερμανών επιστημόνων. Έκτοτε κάθε κράτος δίνει άλλη ερμηνεία-και έχει άλλο νόμο. Η Ελλάδα δεν τη δέχεται ως δικαίωμα, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Pamkiller της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

Το 'πρωτοξάδελφη της Barbie' κορίτσι από την Τρίπολη, που διαπρέπει στο My Style Rocks, δεν είναι (μόνο) αυτό που βλέπεις.

Η γηραιότερη χελώνα στον κόσμο είναι bisexual;

Μυστήριο καλύπτει μέχρι σήμερα τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 186χρονου Jonathan

9 μεγαλύτερες γκομενοπαγίδες από το να έχεις σκύλο

Βρήκαμε τα μαθήματα που πρέπει να ξεκινήσεις για να μην μείνεις μόνος αυτή τη σεζόν.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24