ΜΠΑΣΚΕΤ

Γάμος αλά κενυατικά για Νοβίτσκι!

Γάμος αλά κενυατικά για Νοβίτσκι!

Στο Ναϊρόμπι της Κένυας παντρεύτηκε ο Ντιρκ Νοβίτσκι την εκλεκτή της καρδιάς του, φορώντας παραδοσιακό κενυατικό κοστούμι!

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι από το κλαμπ των εργένηδων πέρασε σε εκείνο των παντρεμένων, καθώς νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Τζέσικα Όλσον στο Ναϊρόμπι.

Ο Γερμανός άσος των Ντάλας Μάβερικς φόρεσε παραδοσιακό κοστούμι της Κένυας και παντρεύτηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Ναϊρόμπι!

Η σύζυγος του κατάγεται από την Κένυα και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει παραδοσιακό γάμο, με τη γαμήλια τελετή να ονομάζεται "Κικούγιου", σύμφωνα με τους νόμους της Κένυας.

Γάμος αλά κενυατικά για Νοβίτσκι!

Σε λίγες εβδομάδες ο Ντιρκ Νοβίτσκι και η σύζυγος του θα παντρευτούν και στη Γερμανία με ένα πιο "κλασσικό" γάμο και με μεγαλύτερη χλιδή!

Dallas Mavericks Dirk Nowitzki arrives with a guest at the ESPY awards on Wednesday, July 13, 2011, in Los Angeles. (AP Photo/Dan Steinberg)
Dallas Mavericks Dirk Nowitzki arrives with a guest at the ESPY awards on Wednesday, July 13, 2011, in Los Angeles. (AP Photo/Dan Steinberg) AP

Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πρόσφατα ο 34χρονος σούπερ σταρ είχε τονίσει για την αγαπημένη του: "Είναι μία υπέροχη κι έξυπνη γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ