ΜΠΑΣΚΕΤ

'Εβαλε τέλος στην καριέρα του ο Λάκοβιτς

'Εβαλε τέλος στην καριέρα του ο Λάκοβιτς

Τέλος έβαλε στην πλούσια καριέρα του ο Γιάκα Λάκοβιτς με ένα κείμενο του που δημοσιεύτηκε στο σάιτ της Μπαρτσελόνα. Ο Σλοβένος διευκρίνισε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με την πορτοκαλί μπάλα από άλλη θέση.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Γιάκα Λάκοβιτς αφού πρώτα συμπλήρωσε 20 χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ. Σε ένα μακροσκελές κείμενο του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, ο Σλοβένος γκαρντ θέλησε να κοινοποιήσει πρώτον την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του και δεύτερον την επιθυμία του να συνεχίσει να υπηρετεί το μπάσκετ από άλλο πόστο.

Ο βραχύσωμος πρώην άσσος του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τις ομάδες στις οποίες έπαιξε, τους συμπαίκτες και τους προπονητές του, καθώς και την οικογένεια του. Ο Λάκοβιτς αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα με τα ακόλουθα λόγια: " Ήρθε η ώρα να μοιραστώ και να μεταφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην επόμενη γενιά, η οποία θα συνεχίσει να νικά για όλους εμάς".

Και λίγο παρακάτω στο κείμενο του γράφει:" Όλα όσα πέτυχα με γεμίζει με υπερηφάνεια και θα τα κουβαλώ μαζί μου στο νέο κεφάλαιο της ζωής μου". Ο 38χρονος Σλοβένος κλείνει το κείμενο του με την καλύτερη ευχή: " Τα λέμε στο παρκέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ