ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή Χερνάντεζ, στην Αργεντινή

Επιστροφή Χερνάντεζ, στην Αργεντινή

Καθόταν στον πάγκο της Αργεντινής, από το 2005 έως το 2010. Η ομοσπονδία του έκανε πρόταση για επέκταση, αλλά την αρνήθηκε. Ο Σέρτζιο Χερνάντεζ δεν αρνήθηκε όμως, και την πρόταση των "γκαούτσος" να ξαναγίνει εθνικός κόουτς. Όλα τα αστέρια τον καλωσόρισαν.

Η τελευταία φορά που κράτησε τα ηνία της πατρίδας του στα χέρια του, ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας -στις 12/9 του 2010. Ακολούθησε ο Χούλιο Λάμας (είχε αναλάβει πρώτη φορά το 1997 έως το 1999 και παρέδωσε στον Μανιάνο (2004) που... έδωσε τη σκυτάλη στον Χερνάντεζ κοκ). Η νέα συμφωνία αφορά τους 20 επόμενους μήνες, με πρώτη πρόκληση το Παναμερικανικό τουρνουά (21-25/7).

ιώθω όπως και το 2005, όταν ανέλαβα για πρώτη φορά την εθνική. Είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και υπερήφανος", ενημέρωσε στις πρώτες του δηλώσεις, πριν προσθέσει " αναλαμβάνω σε μια ιδιαίτερη στιγμή, στην οποία πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά εκείνοι που έχουν την εμπειρία. Η ομάδα γυρίζει σελίδα και δεν γινόταν να αρνηθώ. Το οικονομικό θέμα ουδόλως με απασχόλησε". Αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι να προκριθεί η Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Μόλις ανακοινώθηκαν οι εξελίξεις, οι Νοτσιόνι, Πριγκιόνι, Τζινόμπιλι και Λάμας "τιτίβισαν" τα συγχαρητήρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ