ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσκεψη Μπατίστ στο Triple Crown

Επίσκεψη Μπατίστ στο Triple Crown

Ο Μάικ Μπατιστ ήταν ο προσκεκλημένος του 3ου Triple Crown Basketball Summer Camp, έπειτα από πρόσκληση που δέχτηκε από τους ιδρυτές του, Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Οι νεαροί αθλητές που παίρνουν μέρος στο καμπ υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός του "τριφυλλιού" μοιράστηκε με τους μικρούς φίλους του μπάσκετ προσωπικές του εμπειρίες και τους συμβούλεψε για πώς πρέπει να αγωνίζονται.

Μάλιστα, έβγαλε πολλές φωτογραφίες μαζί τους και απάντησε με ιδιαίτερη χαρά σε πολλές ερωτήσεις γύρω από το μπάσκετ.

"Είμαι περήφανος..."

" Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την ηλικία να μάθετε να παίζετε το παιχνίδι και να το αγαπήσετε. Αυτό που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά (σ.σ Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ευθύμης Ρεντζιάς) είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι πολύ περήφανος που είμαι σήμερα μαζί σας", ανέφερε ο Μπατίστ.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με την πρώτη του επαφή με το μπάσκετ δήλωσε: " Ξεκίνησα σε ηλικία πέντε χρόνων στην αυλή του σπιτιού μου με τον αδερφό μου, η πρώτη μου μπάλα ήταν δώρο των γονιών μου και μετά από πάρα πολλές ώρες προπόνησης είμαι σήμερα εδώ μπροστά σας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία".

Όταν ερωτήθηκε για την φετινή κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό απάντησε: " H Ευρωλίγκα είναι η πιο δύσκολη και σκληρή διοργάνωση της Ευρώπης. Είναι απίστευτο συναίσθημα να βρίσκεσαι στην κορυφή της Ευρώπης. Επίσης είμαι πάρα πολύ περήφανος και χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί τρεις φορές στην κορυφή και συνολικά έξι".

Όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την ζωή στην Ελλάδα σχολίασε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα την επιλογή να έρθω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό πριν οχτώ χρόνια. Περνάω πάρα πολύ όμορφα όταν βρίσκομαι εδώ είναι πλέον σαν το σπίτι μου. Ακόμη και τις μέρες που δεν έχουμε προπόνηση η ζωή εδώ είναι πολύ ευχάριστη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ