Επέκταση για το μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ

Επέκταση για το μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ

Το περίφημο μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ επεκτείνεται και μέσα στο 2018 θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την συλλογή του, με σκοπό την εξέλιξη και την διάδοση της αθλητικής παιδείας στην Ελλάδα.

Με ανακοίνωση της, η ΧΑΝΘ γνωστοποίησε πως θα υπάρξει επέκταση του χώρου του μουσείου, εμπλουτίζοντας την συλλογή, με σκοπό την την εξέλιξη και την διάδοση της αθλητικής παιδείας στην Ελλάδα. Υπογράφτηκε η σύμβαση για το πρόγραμμα "Promotion and Development of YMC(H)A".

Η ανακοίνωση:

"Το Μουσείο Μπάσκετ Χ.Α.Ν.Θ μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων, συμπληρώνει τον Δεκέμβριο τον 4ο χρόνο λειτουργίας του και με την ολοκλήρωση της επέκτασής του εντός του 2018 αισιοδοξεί ότι θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τη συλλογή του με σκοπό την ανάδειξη του καταλυτικού ρόλου της Χ.Α.Ν.Θ. στην εξέλιξη και διάδοση της αθλητικής παιδείας στην Ελλάδα και την προώθηση του αθλητισμού ως μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι εργασίες με στόχο την επέκταση του Μουσείο μας θα ξεκινήσουν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εκπροσώπων της ΧΑΝΘ τους επόμενους μήνες.

Στην τελευταία, συνεδρίαση της Επιτροπής Εθελοντών του Μουσείου Μπάσκετ Χ.Α.Ν.Θ. έγινε ενημέρωση ότι υπογράφηκε η σύμβαση για το πρόγραμμα µε τίτλο: “Promotion and Development of YMC(H)A-Youth Mobilization-Cultural Heritage and Athletic Valorization” στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Διασυνοριακού Προγράμματος Interreg V-Α Ελλάς – Βουλγαρίας 2014-2020. Βασικές ομάδες κόστους του προγράμματος αποτελούν η επέκταση του Μουσείου Μπάσκετ και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου.

Έγινε ενημέρωση ότι από 2 Οκτωβρίου ξεκινούν οι ξεναγήσεις και το αθλητικό πρόγραμμα του Μουσείου για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου για παιδιά νηπιαγωγείου".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μια ανάρτηση της Κολιδά κόλασε το Instagram

Η Ειρήνη Κολιδά, αναστάτωσε πάλι, αυτή τη φορά με μια αποκαλυπτική ανάρτηση της στο Instagram

Τα στήθη που κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό instagram

Είναι νέες, ανερχόμενες και παλεύουν με λύσσα για το τιμημένο το follow μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παντρεύτηκε κρυφά στο Γύθειο η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ένωσαν τις ζωές τους σήμερα στο Γύθειο Λακωνίας απ' όπου κατάγεται η λαμπερή ηθοποιός

3 αρχαίοι θεοί του Πολέμου που κάνουν τον Άρη να μοιάζει με γιωτόμπαλο

Ο θεός που έσφαξε τα 400 αδέρφια του και ο ψυχάκιας που γκρέμισε τη Βαβυλώνα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24