ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενθουσιασμένοι που θα παίξουν τον εαυτό τους στο 2K14

Ενθουσιασμένοι που θα παίξουν τον εαυτό τους στο 2K14

To 2Κ14 βγήκε στην κυκλοφορία ενθουσιάζοντας τους φίλους των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, του ΝΒΑ, αλλά και της Ευρωλίγκας! Το Sport24.gr έδωσε στο λόγο σε παίκτες που από την Παρασκευή μπορούν να παίζουν με τον... εαυτό τους.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Ανδρέας Χριστοδούλου από τον Ολυμπιακό, καθώς και οι Μάικ Μπατίστ και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από τον Παναθηναϊκό, μιλούν για την ηλεκτρονική τους... αρρώστια που ονομάζεται "ΝΒΑ 2Κ". Όλοι τους περίμεναν με αγωνία το λανσάρισμα της τελευταίας έκδοσης (2Κ14), η οποία περιέχει και ομάδες της Ευρωλίγκας, μεταξύ των οποίων τους δύο "αιώνιους", Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Από τον Stoudemire στον... Πρίντεζη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε: "Εννοείται πως παίζω πολύ 2Κ. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι". Στα προηγούμενα έπαιρνε τη Νέα Υόρκη, διότι όπως εξηγεί: "Επιλέγω πάντα τους Knicks, γιατί ο Amar'e Stoudemire είναι ένας παίκτης που αγαπούσα από τις σεζόν στο Phoenix. Μου αρέσει τρομερά και ο Carmelo Anthony".

Από φέτος, όμως, θα αλλάξει συνήθεια. "Στο 2Κ14 θα παίρνω, φυσικά, τον Ολυμπιακό. Έχω μάθει ότι έχουν βαθμολογήσει αρκετά καλά τους παίκτες, οπότε θα προσπαθώ να τους κερδίζω όλους με την ομάδα μου!"

Ολυμπιακός εναντίον Lakers

Ο βενιαμίν του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Χριστοδούλου δηλώνει φαν του ΝΒΑ και του παιχνιδιού, λέγοντας ότι: "Μου αρέσει πολύ το ΝΒΑ, οπότε παίζω και 2Κ. Η ομάδα που παίρνω είναι οι Lakers και αγαπημένος μου παίκτης ο Kobe Bryant. Θα πάρω το 2Κ14 και πλέον θα μπορώ να επιλέγω τον Ολυμπιακό! Ποιος θα είναι ο αντίπαλός μου; Χμμμ... Μάλλον οι Lakers! ".

Ενθουσιασμένοι που θα παίξουν τον εαυτό τους στο 2K14

Junkie ο... Μπατίστ

Σχεδόν προσβλήθηκε με την ερώτηση ο Μάικ Μπατίστ. "Φυσικά παίζω ΝΒΑ2Κ!" τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Είμαι… junkie με αυτό το παιχνίδι, περνάω ατελείωτες ώρες στο Playstation!"

Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού, παραδέχεται μάλιστα ότι παίζει αρκετά συχνά με τον συμπαίκτη του Στεφάν Λάσμε. "Ο μεγάλος μου αντίπαλος στην ομάδα είναι ο Λάσμε! Είναι κι αυτός κολλημένος σαν και μέρα".

Ως γνήσιο τέκνο του Λονγκ Μπιτς (Καλιφόρνια) παίρνει τους Λέικερς, αν και φέτος θα έχει άλλη προτίμηση. "Συνήθως επιλέγω Λέικερς, φέτος θα προτιμήσω Μπρούκλιν Νετς λόγω Πιρς και Γκαρνέτ! Και εννοείται πως θα παίξω με τον Παναθηναϊκό!"

Θα ξεκινάει από τον πάγκο τον εαυτό του!

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ανυπομονεί να παίξει το καινούργιο 2K14 και έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του. "Παίζω συχνά με φίλους μου και περιμένω τώρα το καινούριο, το οποίο θα είναι πολύ ενδιαφέρον!!Προτιμούσα να παίζω με τους Οκλαχόμα ή με τους Μιάμι, όμως όπως φαίνεται πλέον θα παίζω με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα ξεκινάω στη βασική πεντάδα γιατί πρέπει να βρω έναν τρόπο να κάνω τον εαυτό μου λίγο πιο καλό στο παιχνίδι" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για να ολοκληρώσει: "Ανεξάρτητα από αυτό είναι κάτι πολύ καλό που γίνεται γιατί προβάλλεται το ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω η ομάδα μου και γενικά το ελληνικό μπάσκετ να παραμείνει στο ψηλό επίπεδο που βρίσκεται"..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ