ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας ειδικός guest star, για τους Globetrotters

Ένας ειδικός guest star, για τους Globetrotters

Ο Κέβιν Γκρόου θα γίνει ο δεύτερος, μετά τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν που έπαιξε για τους Σίξερς και τους Harlem Globetrotters! Ποιο είναι το παιδί; Διαβάστε την ιστορία του (video).

Πριν ένα μήνα, ήταν -απλά- ένας τελειόφοιτος του Meet Bensalem High. Είχε συμπληρώσει και τέσσερα χρόνια παρουσίας, στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου του. Ως μάνατζερ. Το απόγευμα που οι φίλοι του έπαιξαν με το Neshaminy High, ο Κέβιν Γκρόου πάτησε στο παρκέ, για να γίνει ο ήρωας του ματς και εκ των πιο δημοφιλών προσώπων στις ΗΠΑ, μέσω του Youtube. Τι έκανε;

Ο 18χρονος Γκρόου σκόραρε 14π., συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τρίποντων στο τελευταίο δίλεπτο, που διαμόρφωσαν αποτέλεσμα και έτυχαν έξαλλου πανηγυρισμού από τους συμμαθητές-συμπαίκτες του. Ο προπονητής του, Τζον Μάλιν ενημέρωσε πως " ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω αυτό που έγινε. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της κοινότητας μας, για φέτος. Ο Κέβιν προπονείται στα τρίποντα όλη τη σεζόν. Και ουδείς φεύγει από το παρκέ, πριν σκοράρει μια βολή. Είναι δώρο από το Θεό. Πραγματικά, είναι".

Μεταξύ αυτών που τον αποθέωσαν (μέσω της τεχνολογίας) ήταν και οι Σίξερς, οι οποίοι του πρόσφεραν στις 17/2 ένα τιμητικό συμβόλαιο, διάρκειας δύο ημερών. " Έγινε έμπνευση για τον οργανισμό μας", εξήγησε ο οργανισμός του ΝΒΑ. Γιατί; Διότι ο Γκρόου έχει σύνδρομο down. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, απήλαυσε ένα γεύμα στις εγκαταστάσεις των 76ers, επισκέφτηκε όλους τους χώρους και έλαβε το εξοπλισμό της ομάδας. Εμφανίστηκε και στο τέλος μιας προπόνησης, για να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες και να κάνει μαζί τους σουτ.

Πριν το ματς με τους Καβς (18/2), πήρε μέρος σε όλες τις Pre game δραστηριότητες, πήγε στα αποδυτήρια, έβαλε τη φανέλα του, αντάλλαξε high five με όλους τους παίκτες, στη φυσούνα πριν βγει στο παρκέ μαζί τους και μείνει εκεί στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Έτυχε και επίσημης παρουσίασης, ενώ παρακολούθησε το ματς από... προνομιακή θέση.

Τίποτα όμως, δεν τελείωσε εκεί. Σήμερα (28/2) οι Harlem Globetrotters του έκαναν πρόταση να παίξει μαζί τους, στην τέταρτη περίοδο του ματς που θα δώσουν στις 9 του Μάρτη. Θα καθίσει φυσικά, στον πάγκο τους -μαζί με τον πατέρα του- έως τη στιγμή που θα μπει στον αγώνα. Τότε θα γίνει ο πρώτος -μετά τον Ουίλτ Τσαμπερλέιν- που έπαιξε με τους Σίξερς και τους Globetrotters.

Δείτε τα highlights από το ματς που τον έκανε διάσημο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ