ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκοψε την πίτα της η GBA

Έκοψε την πίτα της η GBA

Η Greek Basketball Academy σε συνεργασία με τον Αίαντα Ευόσμου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, στο γεμάτο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου, η Greek Basketball Academy σε συνεργασία με τον Αίαντα Ευόσμου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρόντων των παιδιών που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της Ακαδημίας αλλά και των γονιών τους.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε και το δεύτερο διήμερο του εορταστικού τουρνουά (28-29 Δεκεμβρίου 2012, 3-4 Ιανουαρίου 2013) που διοργάνωσαν η GBA και ο Αίας Ευόσμου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Έκοψε την πίτα της η GBA

Τα παιδιά που χωρίστηκαν σε ομάδες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε αγώνες και να συμμετέχουν σε διάφορα παιχνίδια υπό την επίβλεψη πάντα των προπονητών τους με επικεφαλής τον Χρήστο Μαγκώτσιο και τον Δημήτρη Νικολαΐδη.

Έκοψε την πίτα της η GBA

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Αίαντα Ευόσμου, Βασίλης Τέντσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη συνεργασία των δυο πλευρών (Αίαντα Ευόσμου-GBA) που εγκαινιάστηκε πριν από μερικούς μήνες.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων ιδρυτών της GBA, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησαν στα παιδιά και στους γονείς τους, έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος και ευχαρίστησαν τα παιδιά και φυσικά τους γονείς για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν, με την υπόσχεση βέβαια πως η Ακαδημία θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά τους και να προσφέρει ό, τι καλύτερο μπορεί. Να σημειωθεί πως το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού και Ευόσμου, κ. Αστέριος Γκούμας.

Οι προπονητές της Ακαδημίας μοίρασαν μικρά βασιλοπιτάκια στους αθλητές. Ο τυχερός αναδείχθηκε άμεσα και κέρδισε μία ετήσια υποτροφία για τη σεζόν 2013-2014. Στο γιορτινό κλίμα και πνεύμα των ημερών, υπήρξε και Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε στα παιδιά αναμνηστικά δώρα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομαδική φωτογράφηση.

Έκοψε την πίτα της η GBA
Έκοψε την πίτα της η GBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ