ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφυγε ο Παναγιώτης Σπύρου

Έφυγε ο Παναγιώτης Σπύρου

Την τελευταία του πνοή και σε ηλικία 77 ετών άφησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Παναγιώτης Σπύρου από ανακοπή καρδιάς κάνοντας φτωχότερη την οικογένεια του Άρη.

Ο Παναγιώτης Σπύρου «έφυγε» το μεσημέρι της Κυριακής από την ζωή σε ηλικία 77 ετών από ανακοπή καρδιάς αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια του Άρη.

O Σπύρου ως καρδιοχειρούργος άνοιξε τον δρόμο των μεταμοσχεύσεων καρδιάς στην Ελλάδα ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας (εγκεφαλική ανεπάρκεια) και είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον νοσηλευόταν στην κλινική Euromedica.

Ο Σπύρου εκτός του ότι ήταν ένας εκ των κορυφαίων καρδιοχειρουργών της Ελλάδας είχε διατελέσει πρόεδρος τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί η ημέρα της κηδείας του Σπύρου με αυτή να υπάρχουνε σκέψεις να γίνει την Τετάρτη ώστε να μπορέσουνε να έρθουνε από την Αμερική συγγενείς και φίλοι του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση: "Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της και τη βαθιά της θλίψη για το χαμό του Παναγιώτη Σπύρου, του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον τομέα της Ιατρικής και διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ