ΜΠΑΣΚΕΤ

Διεθνές τουρνουά μπάσκετ για κορίτσια

Διεθνές τουρνουά μπάσκετ για κορίτσια

Το διεθνές τουρνουά SDIBC δίνει την ευκαιρία σε κορίτσια κάτω των 19 να αναδείξουν το ταλέντο τους στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι.

Στο Λουτράκι στις εγκαταστάσεις του SportCamp το διεθνές τουρνουά SDIBC ( www.sdibc.eu) δίνει την ευκαιρία σε κορίτσια κάτω των 19 να αναδείξουν το ταλέντο τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο μπάσκετ με τη βοήθεια προπονητών.

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση:

"" Το SDIBC ( www.sdibc.eu) δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μπάσκετ σε κορίτσια κάτω των 19 ετών, να αναδείξει το ταλέντο τους, να καλλιεργήσει το αθλητικό πνεύμα και τον υγιή ανταγωνισμό και να βελτιώσει τις επιδόσεις τους με τη βοήθεια έμπειρων προπονητών μέσα από ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι Κορίνθου.

Οι αθλήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική εμπειρία, να γνωρίσουν νέους φίλους από όλη την Ευρώπη, να επιβραβευτούν για τις ομαδικές και ατομικές τους επιδόσεις, και να βιώσουν δυνατές συγκινήσεις που θα γίνουν αναμνήσεις για μια ζωή.

Το SDIBC προσφέρει την ευκαιρία σε αθλήτριες από κάθε γωνιά της Ευρώπης, να μπορέσουν να ανταλλάξουν ιδέες και τεχνικές, να γνωριστούν μεταξύ τους και να γνωρίσουν τη διαφορετική διάσταση που δίνει κάθε διαφορετική αθλητική κουλτούρα στο ίδιο άθλημα.

Μέσα από το Camp οι αθλήτριες θα πάρουν το μήνυμα ότι η κοινωνική εξωστρέφεια και η ένταξη τους στην ομάδα όποιου είδους κι αν είναι αυτή, η συνεργασία και η πειθαρχία στους κανόνες θα είναι τα εφόδια τους για την εκπλήρωση των στόχων τους εντός και εκτός γηπέδου.

Πληροφορίες – Εγγραφές http://www.sdibc.eu ΤΗΛ : 6989455488"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ