ΜΠΑΣΚΕΤ

Διατήρησε τα σκήπτρα η ΕΛΑΣ

Διατήρησε τα σκήπτρα η ΕΛΑΣ

Στον τελικό του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας η ΕΛΑΣ νίκησε την ομάδα του Πυροσβεστικού σώματος με 80-47.

Η ΕΛΑΣ νίκησε το Πυροσβεστικό σώμα με 80-47 και διατήρησε τα σκήπτρα της στο ματς που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ Η ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι παραδόσεις είναι για να τηρούνται ….και αυτό το ξέρει καλά η ομάδα μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία για μια ακόμη χρονιά κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή. Στον τελικό του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθη την Δευτέρα (11-06-12) στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω , η ΕΛ.ΑΣ νίκησε την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος με 80-47.

Η ομάδα του Παναγιώτη Αριδά είχε άσχημο ξεκίνημα καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε η νευρικότητα, σε αντίθεση με την ομάδα της Πυροσβεστικής που «πήγαινε» το παιχνίδι στο πόντο.

Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν από την αρχή της δεύτερης περιόδου. Οι αστυνομικοί βρήκαν το ρυθμό τους, διεύρυναν την διαφορά, η οποία έκλεισε τελικά στους 33 πόντους.

Με την ομάδα της Αστυνομίας δεν αγωνίστηκαν στον τελικό λόγω τραυματισμού οι Θέος, Παλαιολόγος, Ντακούλιας, Θύμιος και Κουτίδης.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 46-21, 62-35, 80-47.

Ο προπονητής της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτης Αριδάς δήλωσε: « Έχουμε καταφέρει να είμαστε μια καλή παρέα και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Η καλή χημεία όλα αυτά τα χρόνια είναι το συστατικό της επιτυχίας. Τα παιδιά έχουν ταλέντο σε αυτό που κάνουν και οι περισσότεροι παίζουν σε εθνικές κατηγορίες. Στα πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας τα τελευταία χρόνια είμαστε οι καλύτεροι».

ΕΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΑΡΙΔΑΣ Π.): Κωνσταντώνης (22π.), Τσούτσος (14π.), Βελιζιώτης (9π.), Νίκος (8π.), Μπάκας (7π.), Γεωργοπαπαδάκος (7π.), Καλαντωνέας (6π.), Μπογδανίδης (4π.), Κανέλλης (3π.) Συγλέτος.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΜΥΛΩΝΑΣ Ι.): Υφαντής (17π.), Κουτσός (8π.), Πέτρουλας (8π.), Ντεφούδης (4π.), Ράπτης (4π.), Κωνσταντίνου (2π.), Κουκουζέλης (2π.), Κακαλέτρης (2π.), Γυφτοκώστας, Αντιπάτης, Σταθόπουλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ