ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντίδης: "Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές στον Παναθηναϊκό"

Διαμαντίδης: "Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στις προπονήσεις της Greek Basketball Academy, τονίζοντας πώς δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό.

Στις προπονήσεις της Greek Basketball Academy βρέθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έπειτα από ερώτηση ενός μικρού θαυμαστή του τόνισε πώς δεν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από το "τριφύλλι".

" Όχι δεν σκέφτηκα να παίξω στο εξωτερικό. Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές αυτά τα εννιά χρόνια που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού", είπε ο Διαμαντίδης.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα ανέφερε: " Όχι, δεν θα επιστρέψω. Με την Εθνική ομάδα έζησα πολύ μεγάλες στιγμές αλλά το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα".

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μοίρασε αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές του, φωτογραφήθηκε μαζί τους και στη συνέχεια αποχώρησε.

" Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τα παιδιά και να δω κι εγώ αυτό που μου λένε ο Λάζαρος, ο Κώστας και ο Νίκος. Γίνεται σπουδαία δουλειά απ' όλο το τιμ και θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων παικτών και προπονητών στα παιδιά, την ανάπτυξη του μπάσκετ και την παροχή κινήτρων στα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό", δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ