BASKETBALL CH. LEAGUE

Στη Γαλλία με τον Τσόχλα ο ΠΑΟΚ

Στη Γαλλία με τον Τσόχλα ο ΠΑΟΚ

Ο Απόλλωνας Τσόχλας δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω ίωσης, ωστόσο θα ακολουθήσει την αποστολή του “δικεφάλου” στη Γαλλία για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκανε ο ΠΑΟΚ, που προετοιμάζεται για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Βιλερμπάν, την πρώτη αντίπαλο του για το 2017 στο Basketball Champions League. Ο Απόλλωνας Τσόχλας ταλαιπωρείται από ίωση και ήταν ο μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση του “δικεφάλου”, ωστόσο θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για τη Γαλλία, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης στις 08:15. Στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν θα κάνει το ντεμπούτο του και το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός Θαντ ΜακΦάντεν.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γαλλία θα ταξιδέψουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θαντ ΜακΦάντεν, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Ζάνις Πέινερς και Κιθ Κλάντον. Την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γαλλία θα ακολουθήσουν επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ