BASKETBALL CH. LEAGUE

Δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ ο Βασιλειάδης

Δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ ο Βασιλειάδης

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τενερίφη (24/1, 21:30) και ο Κώστας Βασιλειάδης σαν καλός οικοδεσπότης φρόντισε να καλωσορίσει τους "ασπρόμαυρους" στην Ισπανία.

Η αποστολή του "Δικεφάλου" από το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) βρίσκεται στην Τενερίφη και ο Έλληνας σουτέρ της ισπανικής ομάδας βρέθηκε την Τρίτη (23/1) στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι "ασπρόμαυροι" και είχε την ευκαιρία να δει πολλά γνώριμα πρόσωπα.

O ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της α' φάσης του Champions League θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη (24/1, 21:30) του Φώτη Κατσικάρη και του Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος επισκέφτηκε τους "ασπρόμαυρους" στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή τους.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έβαλε μάλιστα και μία αναμνηστική φωτογραφία με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στον 34χρονο γκαρντ της ισπανικής ομάδας. "Ενσωματώθηκε πάρα πολύ γρήγορα στην ομάδα και με την παρουσία του έχει δώσει πράγματα στην Τενερίφη, τόσο στην ACB, όσο και στο Basketball Champions League", δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος μίλησε επίσης για:

...το ματς της 12ης αγωνιστικής του Champions League: "Είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτόν τον αγώνα".

...τις διαφορές της ισπανικής ομάδας σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου: "Είναι διαφορετική ομάδα. Έχει προσθέσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της με την παρουσία του Φώτη Κατσικάρη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και ο ρυθμός με τον οποίο παίζει, είναι ίδιος με αυτόν που έχει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, ιδίως στην έδρα της και βασική προϋπόθεση για να είμαστε στο παιχνίδι, είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, καθώς παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο".

...την ατμόσφαιρα και αν μπορεί να επηρεάσει: "Θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να παίρνουμε σωστές αποφάσεις και εκτελέσεις, έτσι ώστε να μη δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να μπει στο παιχνίδι και να βοηθήσει την Τενερίφη να τρέξει όπως της αρέσει".

...την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League: "Ξέρουμε ότι δεν θα κριθεί η πρόκριση στον αυριανό αγώνα, αλλά είναι ίσως μια ευκαιρία να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την πρόκριση μας όσο το δυνατόν νωρίτερα".

...την παρουσία των Μαργαρίτη και Κόνιαρη: "Σίγουρα οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Αντώνης Κόνιαρης μας έλειψαν στα τελευταία παιχνίδια και η απουσία τους μας στοίχισε, καθώς έλλειπαν πράγματα από το παιχνίδι μας. Ελπίζουμε να είναι υγιείς και να μας βοηθήσουν αύριο, καθώς όπως είπαμε, είναι παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ