BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Τζον Στόκτον βλέπει Champions League!

Ο Τζον Στόκτον βλέπει Champions League!

Ο Τζον Στόκτον παρακολούθησε χθες το βράδυ την αναμέτρηση της Σάρατοβ με την Καρσίγιακα για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League! Διαβάστε γιατί... (VIDEO)

Η Αβτοντορ Σάρατοβ δεν κατάφερε να νικήσει την Καρσίγιακα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, είχε όμως έναν “υψηλό καλεσμένο” στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Τζον Στόκτον, τον “θρύλο” του ΝΒΑ, ο οποίος βρέθηκε στη Ρωσία προκειμένου να παρακολουθήσει τον γιο του να παίζει μπάσκετ!

Ο 27χρονος, πια, Μάικλ Στόκτον δεν σκόραρε πολύ (είχε 3 πόντους με 1/2 σουτ και 1/2 βολές), εντούτοις πρόλαβε να μοιράσει 8 ασίστ και να μαζέψει 3 ριμπάουντ στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει στο Champions League, έχει 6 πόντους, 5,2 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Μάικλ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος του Τζον Στόκτον και ένας από τους τρεις που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ο Χιούστον Στόκτον, ο πρεσβύτερος όλων, έπαιξε στο παρελθόν american football, ενώ ο Ντέιβιντ (ο καλύτερος όλων) πέρασε ένα φεγγάρι και από το ΝΒΑ την περασμένη σεζόν, υπογράφοντας στους Σακραμέντο Κινγκς. Φέτος αγωνίζεται στην Τσεντεβίτα.

Στο video που ακολουθεί, δείτε το μοναδικό καλάθι που έβαλε χθες ο Μάικλ Στόκτον, υπό το βλέμμα του “θρυλικού” πατέρα του.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ