BASKETBALL CH. LEAGUE

MVP του Champions League ο Όγκαστ

MVP του Champions League ο Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ουσάκ Σπορτίφ στην άνετη εντός έδρας νίκη επί της Ρόζα Ράντομ (96-76), αλλά ταυτόχρονα ο MVP της 11ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League.

Βρίσκεται μερικούς μόλις μήνες στην Τουρκία, όπου κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αλλά ο Ζακ Όγκαστ έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο ομογενής φόργουορντ/σέντερ έκανε τη διαφορά στην άνετη εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του επί της Ρόζα Ράντομ ( 96-76 ) για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, έχοντας 31 πόντους με 11/17 δίποντα και 9/15 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Αριθμοί που τον έχρισαν, ταυτόχρονα, πολυτιμότερο παίκτη του διημέρου στη διοργάνωση που γίνεται υπό την αιγίδα της FIBA. Ο απόφοιτος του Notre Dame βελτίωσε έτσι τους μέσους όρους του στη διοργάνωση, έχοντας πλέον 13.1 πόντους και 8.5 ριμπάουντ, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά "όπλα" της Ουσάκ Σπορτίφ στο Basketball Champions League και την προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε τι έκανε κόντρα στη Ρόζα Ράντομ

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ