BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Το βασικό είναι να κερδίσουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει την νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν την Τετάρτη (1/3, 19:30). Καββαδάς: "Έτοιμος να δώσω την μάχη μου".

Πρωταρχικής σημασίας για τον Άρη, είναι η νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Nick Galis Hall (1/3, 19:30), σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Χοτζ και Νέλσον, καθώς και στο πώς θα καλυφθεί η απουσία του Ντραγκίσεβιτς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: «Να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε έστω και με μισό καλάθι παραπάνω. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο βασικό που είναι να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε από το ματς. Δεν υπάρχει κάποιο είδους συγκεκριμένης στρατηγικής. Πρέπει να κυνηγήσεις τα πάντα».

Για τους Χοτζ και Νέλσον: «Αυτοί οι δύο είναι οι βασικοί δημιουργοί. Από την άμυνα σε αυτούς, θα εξαρτηθεί και η δη,ιουργία φάσεων για τους υπόλοιπους».

Για το κενό του Τάντιζα Ντραγκίσεβιτς και αν θα καλυφθεί από τον Βλάντο Γιάνκοβιτς: «Αυτό είναι δεδομένο. Η Βιλερμπάν έχει έναν παίκτη που, τον Ντράγκοβιτς, που είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του Ντραγκίσεβιτς. Με τον Βλάντο θα έχουμε ένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα αλλά και ένα μειονέκτημα μέσα στη ρακέτα».

Την αισιοδοξία του εν όψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν (1/3) εξέφρασε ο Βασίλης Καββαδάς, με τον σέντερ του Άρη να τονίζει πως είναι πανέτοιμος για κάθε «μάχη» με τους αντιπάλους του στο «ζωγραφιστό».

Καββαδάς: "Έτοιμος να δώσω την μάχη μου"

Την αισιοδοξία του εν όψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν (1/3) εξέφρασε ο Βασίλης Καββαδάς, με τον σέντερ του Άρη να τονίζει πως είναι πανέτοιμος για κάθε «μάχη» με τους αντιπάλους του στο «ζωγραφιστό». «Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε περάσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και για τη δουλειά που έχουμε κάνει για να φτάσουμε ως εδώ. Τελειώνοντας τον αγώνα με τον Κόροιβο, ξεκινήσαμε από την Κυριακή να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το πλάνο μας, θα το ακολουθήσουμε, έχουμε την τακτική μας, σε αυτή δουλεύουμε αυτές τις μέρες, για να φανούμε όσο πιο έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι οδηγός το παιχνίδι με την Στρασμπούρ στο Παλέ: «Εδώ ήμασταν πολύ δυναμικοί, πολύ μαχητικοί. Μπήκαμε με τσαμπουκά και έτσι πρέπει να κάνουμε και αύριο. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να τα κερδίσουμε. Με την βοήθεια του κόσμου μας πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το αν έχει προτίμηση ανάμεσα σε Ούτερ ή Γουάτκινς: «Εγώ είμαι έτοιμος όποιος κι αν πέσει πάνω μου να δώσω τη μάχη μου και να ανταποκριθώ».

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ