BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Εύκολα χάνεις με 30 πόντους εδώ"

Πρίφτης: "Εύκολα χάνεις με 30 πόντους εδώ"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο καλό τελευταίο δεκάλεπτο του Άρη και επεσήμανε την δυναμική της έδρας που διαθέτει η Στρασμπούρ.

Οι Δημήτρης Πρίφτης και Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησαν για την πρόκριση του Άρη στους "16" του Champions League, αλλά και για την δυσκολία του να αγωνίζεσαι στην έδρα της Στρασμπούρ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε τα εξής: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρόκριση. Η Στρασμπούρ είναι πολύ δυνατή ομάδα και έχω μεγάλο σεβασμό για τον κόουτς Κολέ. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν πολύ δύσκολη για μας, γιατί μας πίεζαν πολύ και ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Η απουσία των τριών παικτών που είχε η Στρασμπούρ την ανάγκασε να παίξει διαφορετικά, με πολλά σουτ απέξω και μεγαλύτερη ταχύτητα. Αυτή η ιδιαιτερότητα μάς δυσκόλεψε, αναγκαστήκαμε να πάμε σε σχήματα ακόμη και με τέσσερις γκαρντ. Είχαμε όμως ένα πολύ καλό τελευταίο δεκάλεπτο και προκριθήκαμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας. Μπορείς να χάσεις εύκολα με 30 πόντους σε ένα τέτοιο γήπεδο. Αρχίσαμε χωρίς συγκέντρωση, αλλά τελειώσαμε όπως έπρεπε. Καλή συνέχεια στη Στρασμπούρ για το υπόλοιπο της σεζόν".

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επεσήμανε: "Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας. Η Στρασμπούρ είναι μεγάλος σύλλογος, με δυνατή έδρα. Τους έλειπαν τρεις παίκτες σήμερα, αλλά έκαναν ένα πολύ καλό ματς. Χαιρόμαστε που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε παραπέρα θα πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα εκτός έδρας και να σουτάρουμε καλύτερα από το 16% στα τρίποντα. Το μπάσκετ είναι κυρίως λεπτομέρειες και πρέπει να τα πάμε καλύτερα σε αυτές".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ