BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Δεν ήμασταν σοβαροί"

Πρίφτης: "Δεν ήμασταν σοβαροί"

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ο Άρης δεν ήταν σοβαρός κόντρα στην Φράπορτ και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα. "Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό", σχολίασε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Φράπορτ, ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας για την ήττα της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε πως: " Ας είμαστε ειλικρινείς. Είδαμε έλλειψη πάθους, ενέργειας, συγκέντρωσης, μάχης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είναι ένα μεγάλο κρίμα. Κλωτσήσαμε την ευκαιρία να είμαστε τρίτοι ή καλύτεροι τέταρτοι, ώστε να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Είναι απαράδεκτό να συμβαίνει αυτό. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, έχω ευθύνη, είμαι και εγώ μέλος της ομάδας. Δυστυχώς έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές. Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση για να είσαι σοβαρός. Να πω ψέματα; Δεν ήμασταν".

Για την αντικατάσταση του Μπάκνερ. "Δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα γίνει, γιατί δεν είναι θέμα επιλογής. Υπάρχουν κι άλλα θέματα που πρέπει να σταθμίσουμε για να προβούμε σε μια επιλογή", είπε δίνοντας ξεκάθαρα οικονομική προέκταση.

Σε ερώτηση για την αστοχία της ομάδας στα τρίποντα: "Οι παίκτες των Σκαϊλάινερς έκαναν αλλαγές στην πάσα, και ήταν πολύ σκληροί μέσα στην ρακέτα. Δεν ανταποκριθήκαμε στο σκληρό παιχνίδι. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί, να δώσουμε τη μπάλα μέσα, αλλά δεν το κάναμε. Ήμασταν στατικοί και δεν είχαμε καλά σουτ".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ