ΜΠΑΣΚΕΤ

"Αρπάχτηκαν" Πασκουάλ - Ομπράντοβιτς!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ένα φάουλ στα τέλη της τρίτης περιόδου, ήταν αρκετό για να ανάψουν τα αίματα ανάμεσα στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που αποδοκιμάστηκε.

Πριν το παιχνίδι αγκαλιάστηκαν και τα είπαν σε πολύ φιλικό κλίμα. Στη διάρκεια του αγώνα, όμως, ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησαν στην άκρη την φιλία τους. Ο Σέρβος είχε τρομερή ένταση από το πρώτο δευτερόλεπτο και στα τέλη της τρίτης περιόδου βρέθηκε απέναντι στον Τσάβι Πασκουάλ. Οι δυο πολύπειροι προπονητές είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο, που άγγιξε τα όρια του τσακωμού για μία απόφαση των διαιτητών, με τον Ομπράντοβιτς να κάνει πρώτος πίσω και τον Καταλανό να ακολουθεί.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού προς στιγμήν σάστισε, πριν αποδοκιμάσει έντονα τον προπονητή που αγάπησε όσο κανέναν στο παρελθόν. Εκείνος ζήτησε να δοθεί τεχνική στον Πασκουάλ, που του απάντησε σε στυλ " άφησέ μας ήσυχους". Δεν ήταν το γεγονός που περιμέναμε να δούμε, όμως με τον Εξάστερο να έχει τη Φενέρμπαχτσε στα σχοινιά και την ατμόσφαιρα εξαιρετική μετά από καιρό, ήταν μάλλον λογική η αντίδραση στις φωνές του Ομπράντοβιτς. Μετά το τέλος του ματς, βέβαια, όλοι θα είναι ξανά μια μεγάλη παρέα. Έτσι είναι το μπάσκετ, αυτά έχει ο πρωταθλητισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ