ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρεται και... σκοράρει από τον πάγκο ο Πιετρούς!

Αποσύρεται και... σκοράρει από τον πάγκο ο Πιετρούς!

Ο Φλοράν Πιετρούς ενημέρωσε ότι φιλοδοξεί να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα συνεχίσει να σκοράρει από τον πάγκο (VIDEO).

Η Γαλλία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες το διάστημα 4-10/7, κόντρα στην Τουρκία, τη Σενεγάλη, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και τους διοργανωτές.

Στο μεταξύ, ο Φλοράν Πιετρούς ενημέρωσε ότι φιλοδοξεί να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους "Bleus" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, έχοντας συμμετοχές στις τελευταίες επιτυχίες της εθνικής Γαλλίας: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005, ασημένιο στο Ευρωμπάσκετ 2011, χρυσό στο Ευρωμπάσκετ 2013, χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ 2015 και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014!

Ο 35χρονος φόργουορντ της Νανσί βρίσκεται στην προετοιμασία των "τρικολόρ" για το Προολυμπιακό τουρνουά και είπε να δοκιμάσει να σουτάρει από τον πάγκο με το ένα χέρι!

Nothing but net...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ