ΜΠΑΣΚΕΤ

Από 18-23/6 το Teleunicom BAC CAMP

Από 18-23/6 το Teleunicom BAC CAMP

Η Teleunicom Basketball Academy Club, η Ακαδημία μπάσκετ του Ομπράντοβιτς, επιφυλάσσει και φέτος εκπλήξεις στα μέλη της, αλλά και σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ.

Το Teleunicom BAC CAMP 2012 θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 23 Ιουνίου, στην έδρα της Ακαδημίας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων “Ελληνογερμανική Αγωγή”, στην Παλλήνη και δικαίωμα συμμετοχής, έχουν παιδιά από 6 έως και 18 ετών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Η Teleunicom Basketball Academy Club, η Ακαδημία μπάσκετ που ίδρυσαν το 2008 ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Κώστας Παταβούκας και ο Γιώργος Ρεγγίνας, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, επιφυλάσσει εκπλήξεις στα μέλη της, αλλά και σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ.

Το καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς φέτος διεξάγεται για 4η συνεχόμενη χρονιά. Το Teleunicom BAC CAMP 2012 θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 23 Ιουνίου, στην έδρα της Ακαδημίας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων “Ελληνογερμανική Αγωγή”, στην Παλλήνη και δικαίωμα συμμετοχής, έχουν παιδιά από 6 έως και 18 ετών.

Οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν εντατικά υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος. Τα γκρουπ, τα οποία θα χωριστούν τα παιδιά είναι ολιγομελή και το προπονητικό πρόγραμμα θα είναι προσαρμοσμένο ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους.

Επιπλέον, το φετινό καλοκαίρι, η Teleunicom BAC διοργανώνει από τις 24 ως και τις 30 Ιουνίου στη Ρόδο, ένα νησί με τη δική του παράδοση στο μπάσκετ, το Teleunicom Rhodes Camp, για παιδιά ηλικίας 9 – 17 ετών, με τη συμμετοχή αθλητών από την Αθήνα, τη Ρόδο, αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Το camp θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολεγίου Ρόδου και παρόντες θα είναι όλοι οι ιδρυτές της Ακαδημίας, πρόθυμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, στους συμμετέχοντες.

Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, η Ακαδημία έχει διοργανώσει με επιτυχία τουρνουά, αλλά και καλοκαιρινά camp, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ το περσινό καλοκαίρι 50 αθλητές με τη συνοδεία των προπονητών τους, συμμετείχαν σε εξειδικευμένο camp για αθλητές μπάσκετ, στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της Ακαδημίας μπορείτε να βρείτε στο www.basketballacademy.gr και στα τηλέφωνα 210 – 7250840 και 6977 – 551035".

Από 18-23/6 το Teleunicom BAC CAMP
Από 18-23/6 το Teleunicom BAC CAMP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ