ΜΠΑΣΚΕΤ

Any Other Way... Λεβόν Κένταλ!

Any Other Way... Λεβόν Κένταλ!

Ο γνώριμος μας Λεβόν Κένταλ φαίνεται πώς παράλληλα με το μπάσκετ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, πιανίστα Σάιμον Κένταλ. Δείτε VIDEOS από τις... δημιουργίες του παίκτη πλέον της Ομπραντόιρο.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου Λεβόν Κένταλ αγωνίζεται πλέον τα τελευταία δύο χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ομπραντόιρο.

Ο Καναδός με τη φανέλα του συλλόγου πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, σημειώνοντας ανά παιχνίδια τις τελευταίες δύο σεζόν 9,1 πόντους ανά ματς.

Ο Κένταλ, πάντως εκτός από τις ικανότητες του στο παρκέ φαίνεται ότι λατρεύει ιδιαίτερα τη μουσική. Κι όταν λέμε λατρεύει δεν εννοούμε απλά το να αφιερώνει προσωπικό του χρόνο, ακούγοντας μουσική ή να περνάει την ώρα του σε κάποιο ταξίδι μεταξύ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Ο Καναδός παίκτης γράφει μουσική και στίχους, ενώ έχει κάνει και video clip των τραγουδιών που έχει ηχογραφήσει, τραγουδώντας τα ο ίδιος! Ορισμένες από τις δημιουργίες του ονομάζονται "Any Other Way", "Slow Down Baby" και "Angel of Mine"...

Ο Κένταλ όταν ήταν σε μικρή ηλικία στον Καναδά εκτός από το μπάσκετ που αφιέρωνε αρκετές ώρες της ημέρας του είχε και μπάντα, παίζοντας κυρίως τζαζ μουσική. Παράλληλα, του άρεσε να ακούει τον πατέρα του, Σάιμον Κένταλ να παίζει πιάνο. Ο πατέρας του Λεβόν Κένταλ, Σάιμον είναι πιανίστας και φαίνεται ότι πέρασε την αγάπη του για τη μουσική και στον γιο του.

" Ξεκίνησα να παίζω πιάνο, αφού είχα εμπνευστεί από τον πατέρα μου και κατάλαβα ότι είναι όμορφο", είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξη του όταν ήταν ακόμα στο Πίτσμπουργκ και πρόσθεσε: " Βάζω όλο μου τον εαυτό στο μπάσκετ, αλλά παράλληλα προσπαθώ να έχω όχι μία ξεχωριστή ζωή, αλλά κάτι να με παίρνει μακριά από αυτό... Δεν θέλω να τόσο απορροφημένος από το μπάσκετ. Αν επικεντρωθείς τόσο πολύ σε αυτό μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα".

Ο Σάιμον Κένταλ...

Ο Σάιμον Κένταλ γεννήθηκε στην Ιρλανδία και σε ηλικία έξι ετών βρέθηκε στο Βανκούβερ μαζί με την οικογένεια του. Μεγάλωσε με κλασική μουσικά, έμαθε πιάνο και έγινε μέλος σε μπάντα. Το 1991 κέρδισε το βραβείο "Jessie" για τη μουσική στο "Herringbone" και μοιράστηκε το 1993 το βραβείο καλύτερου μιούζικαλ μαζί με τον συνθέτη Αλ Ρότζερ για το "Girls Cadillac" το 1993.

Any Other Way... Λεβόν Κένταλ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ