ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβάλλεται το αμερικανικό όνειρο της Χριστινάκη

Αναβάλλεται το αμερικανικό όνειρο της Χριστινάκη

Το αμερικανικό όνειρο της Ελεάνας Χριστινάκη παίρνει παράταση για ακόμα έναν χρόνο. Η υποτροφία του πανεπιστημίου Deyton του Οχάϊο θα περιμένει μιας και η ίδια έχει διαφορετικά σχέδια για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Την ευκαιρία να ζήσει το δικό της αμερικανικό όνειρο έχει η Ελεάννα Χριστινάκη. Η διεθνής με την Εθνική των Νεανίδων έχει λάβει υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Deyton στο Οχάϊο, όπου θα συνεχίσει τις σπουδές της και φυσικά τη μπασκετική της πορεία με τη φανέλα των Flyers.

Το ταξίδι της, ωστόσο, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα λάβει όπως φαίνεται παράταση μέχρι τον επόμενο χρόνο. Η 18χρονη φόργουορντ, η οποία πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να παραμείνει στην Ευρώπη πριν ταξιδέψει για τις Η.Π.Α. Ο λόγος; Η νεαρή αθλήτρια είχε στα ενδιαφέρουσες προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, που την έκαναν να σκεφτεί το ταξίδι της.

Φυσικά, η αναβολή της υποτροφίας δεν σημαίνει και απώλεια της. Η Ελεάννα Χριστινάκη θα βρεθεί φέτος να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά παρκέ και του χρόνου η πόρτα του Deyton θα είναι ανοικτή για να την υποδεχτεί. Άλλωστε, ο προπονητής των Flyers, Τζιμ Τζαμπίρ είχε αναφερθεί στην Ελληνίδα παίκτρια με άκρως κολακευτικά σχόλια.

"H Ελεάννα είναι σπουδαία παίκτρια που φέρνει ένα πλούτο διεθνούς εμπειρίας στην ομάδα μας. Θα είναι σπουδαία προσθήκη στην περιφέρειά μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την προσαρτήσουμε στο πρόγραμμά μας", είχε δηλώσει κατά την ανακοίνωση της υποτροφίας της ο κόουτς της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ