ΗΠΑ

Συνελήφθη ο Μπεν Γκόρντον

Golden State Warriors' Ben Gordon during  an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 13, 2015, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP

Ο άλλοτε ΝΒΑερ Μπεν Γκόρντον συνελήφθη από την αστυνομία του Λος Άντζελες, αφού ενεργοποίησε χωρίς λόγο πολλούς συναγερμούς φωτιάς στην πολυκατοικία που έμενε επειδή εκνευρίστηκε που είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι του!

Ο Μπεν Γκόρντον βρίσκεται εκτός ΝΒΑ από το 2015. Παλεύει έκτοτε να επιστρέψει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου χωρίς επιτυχία. Τώρα ήρθε και ένα γεγονός εκτός γηπέδου να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Όπως έγινε γνωστό έπειτα από δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο άλλοτε "Κορυφαίος έκτος παίκτης της χρονιάς" (2005) συνελήφθη στο Λος Άντζελες. Ο λόγος; Η ενεργοποίηση πολλών συναγερμών φωτιάς στην πολυκατοικία που έμενε! Γιατί όμως το έκανε αυτό; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο λόγος ήταν πως ήταν εκνευρισμένος επειδή κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του.

Ο Γκόρντον οδηγήθηκε στο τμήμα, με τον δικαστή να ορίζει ως εγγύηση το ποσό των 5.000 δολαρίων, με περαιτέρω λεπτομέρειες της υπόθεσης να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ο 34χρονος γκαρντ επιλέχθηκε στο Νο3 του ντραφτ του 2004 του ΝΒΑ από τους Μπουλς. Αγωνίστηκε στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου από το 2004 έως και το 2015, φορώντας διαδοχικά τις φανέλες των Μπουλς, των Πίστονς, τον Μπόμπκατς (πλέον Χόρνετς) και των Μάτζικ, έχοντας μέσους όρους καριέρας 14.9 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ με 40.1% στα τρίποντα. Από το 2015 προσπαθεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ χωρίς επιτυχία, ενώ το περσινό καλοκαίρι για μία περίοδο το όνομά του είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ