ΗΠΑ

Οι Πίστονς απέσυραν το "10" του Ρόντμαν

Οι Πίστονς απέσυραν το "10" του Ρόντμαν

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς τίμησαν τον Ντένις Ρόντμαν στο ματς με τους Σικάγο Μπουλς για τη συνεισφορά του στην ομάδα, αποσύροντας το "10" που φορούσε, ενώ του ανακοινώθηκε ότι θα μπει στο Hall of Fame.

Έχει μείνει στη μήνη των περισσοτέρων για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, το νυφικό που είχε βάλει και τις αρκετές παραβατικές του ενέργειες.

Ωστόσο, ο Ντένις Ρόντμαν κατάφερε μέσα από την καριέρα του στο ΝΒΑ να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους σημαντικότερους αθλητές που πέρασαν από τον χώρο

" Δεν άξιζε να αποσυρθεί το νούμερό μου, γιατί δεν είχα κάνει εδώ τόσα όσα θα έπρεπε. Είναι συγκινητικό. Τα παιδιά μου ποτέ δεν με έχουν δει να παίζω, ούτε καν σε βίντεο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουν τον πατέρα τους να κάνει κάτι θετικό", είπε ο Ρόντμαν, ο οποίος εξήγησε το λόγο για τον οποίο είπε ότι δεν έπρεπε να αποσυρθεί το νούμερό του:

" Όλοι θέλαμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα τότε. Οι Αϊζέια Τόμας, Τζο Ντούμαρς, Μπιλ Λαμπίερ, δουλέψαμε όλοι μας πολύ σκληρά και καταφέραμε να πάρουμε δύο πρωταθλήματα".

Ο Ρόντμαν κατάφερε να κατακτήσει στην καριέρα του πέντε πρωταθλήματα. Τα δύο ήταν με τους Πέισερς και τα άλλα τρία με τους Μπουλς.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ