ΗΠΑ

Ο Kobe Bryant δείπνησε με τον Σπανούλη

Ο Kobe Bryant δείπνησε με τον Σπανούλη

Ο Kobe Bryant προσκάλεσε τον Βασίλη Σπανούλη για δείπνο, όπου οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το ΝΒΑ, τους Lakers και την Ελλάδα. "Είσαι ακόμη νέος, πρέπει να δοκιμάσεις ξανά στην Αμερική" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο σούπερ-σταρ του Los Angeles με τον άσο του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας υπέροχης φιλίας. Ο Kobe Bryant εκδήλωσε εμπράκτως τον σεβασμό του απέναντι στον Βασίλη Σπανούλη και τον προσκάλεσε για δείπνο το βράδι σε μπαρ ρέστοραν της παραλιακής.

«Βασίλη θέλω να έρθεις το βράδι μαζί για να φάμε και να τα πούμε», του είπε ο σούπερ σταρ των Lakers, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού του «Τake the court, The Athens Kobe Tour», στο ΟΑΚΑ.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού την αποδέχθηκε και γύρω στις 11, κάθισαν δίπλα δίπλα στο τραπέζι και τα είπαν για περίπου μία ώρα. Φυσικά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το μπάσκετ και κυρίως τις διαφορές στη νοοτροπία ανάμεσα στους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους παίκτες.

Ο Kobe του ξεκαθάρισε ότι ανήκει στο ΝΒΑ: «Ειλικρινά φίλε πιστεύω ότι έπρεπε ακόμα να είσαι στο ΝΒΑ. Καταλαβαίνω όμως τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν όταν ήσουν εκεί, κι έπρεπε να κάνεις ό,τι ήταν καλύτερο για την οικογένειά σου και το μέλλον σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Είσαι ακόμα νέος».

Ο Σπανούλης του εξήγησε ότι έχασε την εμπιστοσύνη του απέναντι στη διοίκηση των Rockets, επειδή άλλα του υποσχέθηκαν πριν υπογράψει στο συμβόλαιο, σε ότι αφορά στο χρόνο συμμετοχής και άλλα τελικά έγιναν: «Ποιος δεν θέλει να είναι στο ΝΒΑ; Εκεί είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Οι συγκυρίες δεν ευνόησαν και είμαι ευτυχισμένος που γύρισα πίσω στην Ελλάδα».

Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τους Ευρωπαίους παίκτες και ο Kobe έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αδερφούς Gasol: «Απίστευτο πως μία οικογένεια μπορεί να βγάλει δύο τόσο σπουδαίους παίκτες. Οταν ήρθε ο Pau στους Lakers είπα «επιτέλους θα έχω έναν ψηλό που θα μπορεί να τιμωρήσει τους αντιπάλους, όταν μου κάνουν double team». Είναι φοβερός παίκτης κι έχει τιμωρήσει όλους τους ψηλούς στο ΝΒΑ».

Η βραδιά κύλησε σε πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα και ο Kobe Bryant έλεγε στους κολλητούς του, αλλά και στον Βασίλη Σπανούλη πόσο υπέροχα πέρασε: «Είναι τόσο ειρηνικά εδώ. Ηρέμησα δύο μέρες. Ο κόσμος πολύ ζεστός κι εκδηλωτικός. Έπρεπε να είχα έρθει εδώ και χρόνια. Όμως τώρα είναι σίγουρο ότι θα ξαναεπιστρέψω».

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ