NBA

Τρομερό τρολάρισμα της μασκότ των Raptors στον Westbrook

Τρομερό τρολάρισμα της μασκότ των Raptors στον Westbrook

Η μασκότ των Raptors αποφάσισε να κάνει πλάκα στον Russell Westbrook για το ντυσιμό του και εμφανίστηκε στο γήπεδο πριν τον αγώνα με τους Wizards φορώντας κοστούμι χωρίς μπλούζα!

Ο Russell Westbrook είναι γνωστός για τις... ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές του. Ο σταρ των Thunder ανά καιρούς δεχθεί πλάκα για τον τρόπου που ντύνεται. Η μασκότ των Raptors προφανώς και το γνωρίζει αυτό, οπότε πριν από το Game 2 της σειράς των Raptors με τους Wizards πήγε στο γήπεδο ντυμένος... έτσι:

Τρομερό τρολάρισμα της μασκότ των Raptors στον Westbrook

Για όποιους παρακολουθούν τις στυλιστικές επιλογές του Westbrook πριν από τα παιχνίδια, ξέρουν ότι είχε εμφανιστεί παρόμοια ντυμένος πριν από το Game 1 των Thunder με τους Jazz. Ακόμα όμως και κάποιος να μην το ήξερε, σίγουρα το έμαθε αν παρακολούθησε ESPN, το οποίο έκανε άτυπο γκάλοπ στην σελίδα του στο twitter, βάζοντας τον σταρ των Thunder και τη μασκότ των Raptors δίπλα-δίπλα σε φωτογραφία, με το ερώτημα: "Ποιος το φόρεσε καλύτερα;"

Για την ιστορία, ο πρώτος παίκτης που είχε αποφασίσει να εμφανιστεί με αυτό τον τρόπο ντυμένος - κοστούμι χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο από μέσα - ήταν ο Damian Lillard πριν μερικούς μήνες.

Δείτε το σχετικό post του ESPN με το ερώτημά του σχετικά με τον Westbrook και την μασκότ των Raptors:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ