NBA

Τρομερό ξέσπασμα από Kobe!

Τρομερό ξέσπασμα από Kobe!

Επικές στιγμές στην προπόνηση των Lakers, με τον Kobe Bryant να εκνευρίζεται με τον Nick Young και να αποχωρεί με... μπινελίκια. Υπάρχουν και ντοκουμέντα (VIDEOS).

Ποιος είδε τον Kobe Bryant και δεν τον φοβήθηκε! Η τελευταία προπόνηση των Lakers ήταν επεισοδιακή, με τον ηγέτη της ομάδας να έχει έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Nick Young και να φεύγει από το γήπεδο ρίχνοντας "μπινελίκια" προς κάθε κατεύθυνση. Μπροστά μάλιστα στον GM Mitch Kupchak.

O Nick Young προκάλεσε τον "Black Mamba", λέγοντάς του πως "κανείς δε μπορεί να με μαρκάρει στο ένας εναντίον ενός". Ο Bryant που είχε ήδη εκνευριστεί, άρχισε να του απαντά, το trash talking πέρασε σε άλλο επίπεδο και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η στιγμή της έκρηξης.

Ο Bryant έφυγε "τρελαμένος", λέγοντας μάλιστα βαριές εκφράσεις προς τον Kupchak. "Αυτά τα αρ.... δεν μου κάνουν τίποτα" έλεγε χαρακτηριστικά, με τον GM των Lakers να έχει κατεβάσει το κεφάλι ντροπιασμένος.

Ολα αυτά, την ώρα που οι Lakers έχουν ρεκόρ 6-16 και ο Kobe χρειάζεται 31 πόντους για να προσπεράσει τον Michael Jordan και να βρεθεί στην τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Δείτε τα δυο χαρακτηριστικά VIDEOS-ντοκουμέντα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ