NBA

Το "μπρος-πίσω" του Irving και το... σόου της μαμάς Green

Το "μπρος-πίσω" του Irving και το... σόου της μαμάς Green

Οι διαιτητές δεν είδαν το πιο προφανές “μπρος-πίσω” στην ιστορία των τελικών στο Cleveland και έκαναν τη μαμά Green να γίνει έξαλλη (VIDEO)!

O Kyrie Irving έχει τόσο καλή ντρίμπλα, που μάλλον ούτε οι διαιτητές πίστεψαν ότι θα μπορούσε να χάσει μόνος του τη μπάλα χωρίς πίεση. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ουδείς εκ των τριών διαιτητών είδε το πιο προφανές “μπρος-πίσω” στην ιστορία των τελικών στις αρχές της δεύτερης περιόδου του τέταρτου αγώνα μεταξύ των Warriors και των Cavaliers !

Δείτε στο παρακάτω video την επίμαχη φάση που ξεσήκωσε τους Warriors και κατέληξε με τον Kyle Korver να χάνει ολομόναχος τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. “ Κάρμα” σχολίασε αργότερα ο Jeff Van Gundy για την εξέλιξη της φάσης...

Παρ' όλα αυτά, οι διαιτητές δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο στην έκβαση του αγώνα (πέραν του ότι τον επέκτειναν τόσο πολύ με τις αποφάσεις τους και τα video reviews, που ολοκληρώθηκε έπειτα από 2 ώρες και 51 λεπτά), όσο κι αν φώναζε η μητέρα του Draymond Green, η οποία έδωσε σόου στο Twitter, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχουν εξαγοραστεί και ότι το παιχνίδι είναι " στημένο"!

(Photo AP/Tony Dejak)

Διαβάστε τα tweets της Mary Babers-Green κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ