NBA

Το Golden State αποθέωσε τον... JR Smith!

Το Golden State αποθέωσε τον... JR Smith!

Οι θεατές της Oracle Arena αποθέωσαν τον JR Smith στην παρουσίαση των παικτών και φώναξαν ρυθμικά "M-V-P" ενώ εκτελούσε βολή (VIDEO)!

H γκάφα του JR Smith στον πρώτο τελικό, όταν ντρίμπλαρε μέχρι το τέλος της ματς δίχως να γνωρίζει πόσο είναι το σκορ, μετέτρεψε τον σούτινγκ γκαρντ των Cavaliers σε κεντρικό πρόσωπο της σειράς. Καταπώς φαίνεται, τον έκανε παράλληλα και τον... αγαπημένο "cavalier" στο Oakland. Οι αντιδράσεις των θεατών στον δεύτερο τελικό , άλλωστε, μιλούν από μόνες τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των βασικών πεντάδων, όλοι οι παίκτες των Cavaliers αποδοκιμάστηκαν έντονα, εκτός από τον Smith, που αποθεώθηκε! Λίγο αργότερα, δε, ο Smith σκόραρε και κέρδισε φάουλ στην ίδια φάση. Όταν λοιπόν στάθηκε στη γραμμή της φιλανθρωπίας για την έξτρα βολή, το κοινό άρχισε να φωνάζει ρυθμικά "M-V-P"!

Ο JR Smith, βέβαια, μόνο σαν MVP δεν έπαιξε στον δεύτερο τελικό. Έμεινε στους 5 πόντους με 2/9 σουτ σε 31 λεπτά. Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, όταν ρωτήθηκε αν τον πείραξε η ειρωνική συμπεριφορά του κοινού, αποκρίθηκε ότι την... εκτίμησε ιδιαίτερα. " Είμαι πάντα ένας άνθρωπος που αρέσει στους θεατές να του μιλούν ή να τον πειράζουν. Μου άρεσε. Το εκτίμησα", δήλωσε ο γκαρντ των Cavs.

Δείτε τις αντιδράσεις του κοινού και τις δηλώσεις του Smith στα παρακάτω videos:




Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ