NBA

Τα διαστημικά καλάθια του 2016

Τα διαστημικά καλάθια του 2016

Το Sport24.gr επέλεξε 10 από τα καλύτερα καλάθια που μπήκαν μέσα στο έτος στο ΝΒΑ, έτσι, για να αποχαιρετήσει όπως πρέπει το 2016.

Μέσα στο 2016 είδαμε τους Γουόριορς να ολοκληρώνουν μία κανονική περίοδο με το καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών. Παρακολουθήσαμε τους Καβαλίερς να κατακτούν τον πρώτο τίτλο τους. Θαυμάσαμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται σταρ. Είδαμε επίσης πάρα πολλά... διαστημικά καλάθια, τα οποία φυσικά μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά μέσω της COSMOTE TV, που σας μεταφέρει καθημερινά ό,τι συμβαίνει στο μαγικό κόσμο του NBA.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε 10 “διαστημικές” φάσεις από το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου μέσα από το 2016, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, κάθε ματς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι γιορτή. Σαν αυτή του Star Wars Celebration, που διοργανώνεται στο Ορλάντο της Φλόριντα τον Απρίλιο του 2017 και θα έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μία 4μελής οικογένεια, μέσω του διαγωνισμού της COSMOTE TV για τους συνδρομητές της. Συγκεκριμένα, ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με την οικογένειά του, θα βρεθούν στις 12 Απριλίου στο Star Wars Celebration, όπου για 6 ημέρες θα ζήσουν την κορυφαία γιορτή για τους φίλους του φαινομένου Star Wars.

Απολαύστε τα διαστημικά καλάθια της χρονιάς:

1. Στις 6 Μαρτίου οι Μπακς υποδέχτηκαν την Οκλαχόμα Σίτι και σε έναν αιφνιδιασμό των “ελαφιών” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ίσως το καλύτερο κάρφωμά του στο ΝΒΑ. “Θύμα” του ο Σερτζ Ιμπάκα.

2. Στις 23 Μαρτίου οι Νάγκετς και οι 76ερς αναμετρήθηκαν στο Ντένβερ, σε ένα παιχνίδι με μικρό ενδιαφέρον όσον αφορά στην κατάταξη των δύο ομάδων. Μόνο που επιφύλασσε το πιο “τρελό” φινάλε της χρονιάς, με τη νίκη να κρίνεται με εκτός ισορροπίας τρίποντο του Εμάνουελ Μουντιέι σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου!

3. Αυτό, τώρα, πώς το έβαλε ο Αντρε Ιγκουοντάλα; Απολαύστε ένα από τα πιο “κουφά” καλάθια της περσινής σεζόν.

4. Τον περασμένο Γενάρη ο χρόνος έτρεχε προς το μηδέν σε ένα παιχνίδι των Γκρίζλις με το Ντιτρόιτ, οι “αρκούδες” βρίσκονταν δύο πόντους πίσω στο σκορ και ο Ματ Μπαρνς δεν είχε πολλές επιλογές. Σούταρε από το κέντρο και το Μέμφις κέρδισε το παιχνίδι! Αυτό ήταν ένας από τα καλύτερα νικητήρια σουτ που είδαμε τη σεζόν 2015-16.

5. Τον περασμένο Μάρτιο ο Τζέι Αρ Σμιθ έδωσε τη... χειρότερη δυνατή λομπ πάσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, σε έναν αιφνιδιασμό των Καβαλίερς στο Στέιπλς Σέντερ κόντρα στους Λέικερς. Άθελα του, πάντως, βοήθησε να γίνει το καλύτερο alley-oop κάρφωμα που είδαμε τη σεζόν 2015-16!

6. Εάν ο Βίκτορ Ολαντίπο μπορεί να καρφώσει μπροστά στον Ντουάιτ Χάουαρντ, προφανώς μπορεί να καρφώσει στο πρόσωπο οποιουδήποτε! Δείτε τι έκανε ο γκαρντ της Οκλαχόμα Σίτι σε ένα από τα κορυφαία καρφώματα της σεζόν που διανύουμε...

7. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, o Στέφεν Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ συνδυάζονται με δύο πάσες και χωρίς να πέσει η μπάλα στο παρκέ σε μία από τις πιο θεαματικές φάσεις της χρονιάς.

8. O Λάρι Νανς τζούνιορ κάνει τα καλύτερα poster-dunks στο ΝΒΑ. Τέλος. Αν αμφιβάλλετε, δείτε τι έκανε στον Μπρουκ Λόπεζ πριν από μερικές εβδομάδες!

9. Στις 13 Φεβρουαρίου ο Ζακ ΛαΒίν κέρδισε τον κορυφαίο, πιθανότατα, διαγωνισμό καρφωμάτων που έχουν δει ποτέ τα μάτια μας. Πώς; Με καρφώματα σαν αυτό...

10. Ο ΛαΒίν ήταν ο νικητής του διαγωνισμού, ωστόσο το κορυφαίο κάρφωμα που έχει γίνει ποτέ μάλλον ήταν αυτό που έκανε στον τελικό ο Άαρον Γκόρντον. Το κάρφωμα του 2016. Η φάση του 2016.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ